Que Joan Carles té incontinència braguetaire, és un fet que hores d'ara ningú s'atreveix a desmentir. L'ombra de la infidelitat damunt el cap de Sofia ja té el tamany del palau de la Zarzuela, i ens quedem curts. Les suposades amants i examants van a l'ordre del dia i quan no és Corinna, és Barbara Rey o qualsevol altra amiga íntima que surti a la llum o continuï en l'anonimat.

joan carles jove

TVE

Felip sembla, de moment, estar més tranquil que el seu pare, però tradicionalment, la família dels Borbons ha tingut un nivell d'obsessió pel sexe que no ha passat desapercebut als cronistes reials. Ara, el diari El Español recorda els avantpassats més propers de Joan Carles i parla d'una herència no només de sang blava, sinó també de testosterona. Un avi i uns rebesavis que encara eren més actius que el rei emèrit a l'hora de deixar escapar la seva 'corona'. De casta le viene al galgo.

joan carles jove amb familia2

TVE

Sovint s'ha parlat de la vida plena de promiscuïtats de l'avi del rei, Alfons XIII, que va tenir un gran nombre d'amants, va mantenir relacions extramatrimonials i tenir diferents fills il·legítims i va ser un gran aficionat a la pornografia, fent-se rodar pel·lícules pujades de to pel seu ús personal que mirava al costat de les seves amants. Films amb trames casposes protagonitzades per jovenetes i per homes en el paper de sacerdots, militars o metges.

alfonso xiii arxiu efe

Efe

Alfons XII, besavi de Joan Carles, tot i morir prematurament als 27 anys també tenia picors a l'entrecuix amb molta freqüència, però qui s'endú la palma eren els seus pares, els rebesavis de l'actual rei emèrit. Isabel II d'Espanya i Francisco de Asís.

isabel ii de asis

TVE

Tot i que no es descarta que el pare biològic d'Alfons XII no fos ell, sinó un aristòcrata valencià. La reina va ser famosa per les seves continuades infidelitats i va tenir molta fama de promíscua, atribuint-li més de dotze amants fixos. De Asís no es quedava enrere: notòries eren les seves fugides de palau per reunir-se amb l'aristòcrata Antonio Ramos i fer volar la imaginació.

borbones en pelota

Los Borbones en pelota

borbones en pelota2

Los Borbones en pelota

De fet, famoses són les làmines satíriques que es van fer d'ells, 89 escenes de sexe dibuixades i recopilades sota el títol de Los Borbones en pelota. Uns dibuixos pujats de to que s'atribueixen als germans Bécquer. Gustavo Adolfo i Valeriano, si haguessin viscut en època de Joan Carles, s'haguessin posat les botes fent làmines sobre les seves aventures sexuals.