Malgrat que Jorge Javier va assegurar fa només uns mesos que Sálvame era de rojos, el programa del cor de Telecinco ha emès aquest divendres unes de les entregues més monàrquiques de la seva història. Els col·laboradors han captat l’atenció de la premsa especialitzada en la casa reial després de revelar un presumpte affaire entre una famosa companya  i Froilán, i van rematar la tarda borbònica amb una anècdota sobre el mateix rei Felip VI. Els companys no s’ho van acabar de creure, però la Lydia Lozano va afirmar que el coneix personalment i que anys enrere havia estat amb ell de festa.

Lydia Lozano GTRES

Lydia Lozano | GTRES

“Felipe iba a todos los garitos a los que yo iba, teníamos amigos en común”, va revelar la tertuliana abans d’afegir que fins i tot ha ballat amb ell: “Una noche estábamos todos en la pista bailando y Felipe pidió bachata. Empecé a bailar con él”. Lydia Lozano és el vincle sorprenent entre Sálvame i Felip. Va afirmar també que aquell dia tots es van sorprendre dels moviments sensuals de l’actual monarca. Ritme llatí que ell va confessar havia après a Santo Domingo l’any 1987, quan feia el servei militar al buc escola Juan Sebastián Elcano i va estar un temps a la República Dominicana.

lydia lozano charlie gtres

Lydia Lozano assegura que ha ballat bachata amb Felip VI | GTRES

felip i leticia ballant gtres

Felip i Letícia de festa | GTRES

Els temps canvien i els balls dels joves, també. Si hi anés ara, tornaria havent après a ballar reggaeton. Digne de veure.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat