Felipe Juan Froilán de Todos los Santos és el nou solter d’or de l’aristocràcia espanyola. Després de sis anys de relació, el net gran de Joan Carles va tallar amb Mar Torres a la primavera. Però ja hi ha qui assegura que s’ha afanyat a refer la seva vida sentimental i que en poques setmanes s’havia llençat als braços d’una altra dona. Famosa i televisiva, per cert. Segons alguns dels col·laboradors de Sálvame, Froilán estaria mantenint un affaire amb Miriam Saavedra.

Miriam Saavedra GTRES

Segons alguns col·laboradors de Sálvame, Miriam Saavedra s'hauria embolicat amb Froilán | GTRES

La tertuliana i concursant peruana de realities de Telecinco era aquest divendres al plató de Sálvame per respondre a una entrevista. La bomba va trigar ben poc a esclatar: “¿Y de tus salidas y entradas con Froilán, que pasa?”, li va demanar un llenguerut Antonio David Flores. Tan bon punt va sentir la pregunta, es va aixecar indignada i va amenaçar amb abandonar el programa. Visiblement irritada, protestava: “Es muy fuerte lo que me estás diciendo”. Des que Froilán va trencar amb l’hereva dels embotits envasats al buit d’El Pozo, ningú no li havia trobat una nova parella. Fins ara, que els col·laboradors de Mediaset insisteixen que està amb la seva companya. Rafa Mora aporta més dades: afirma que s’estarien coneixent després de coincidir en una discoteca i intercanviar-se els números de telèfon. Al local hi havia la que ara és la seva ex, assegura el valencià. “Tú y su novia tuvisteis un altercado en el local”, va apuntar. “Yo solo salgo con chicos solteros, no con novia”, repetia ella després d’excusar-se amb que no coneix cap Froilán.

Miriam Saavedra Telecinco

Miriam Saavedra

Rafa Mora assegura que Miriam Saavedra i Froilán es van conèixer en una discoteca i van intercanviar els números de telèfon | Mediaset

Desmentiment al davant de les càmeres. Durant les pauses, les coses canvien. “¿Qué ha pasado en publicidad? Lo has reconocido”, esclatava Rafa Mora. Froilán és el quart en la línea successòria pel tron d’Espanya. Una carambola del destí podria fer-lo rei i Telecinco agafa posicions per col·locar una reina marca de la casa. La família reial ja va incorporar un rostre de la tele quan Letícia es va casar amb Felip. Podria tornar a passar?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat