Felip VI és a Catalunya aquest divendres, al Pirineu, al Pallars Jussà (ell deu ignorar la comarca on es troba). Presideix l'acte de lliurament de "Reales Despachos a la XLIV Promoción de la Escala de Suboficiales en la Academia General Básica de Suboficiales de la localidad leridana de Talarn". Un acte castrense que ha fet que moltes famílies catalanes el vegin en directe per acompanyar nous sergents i càrrecs militars.

felip talarn CR

FELIP TALARN

 

El rei Felip a Talarn, aquest divendres

Segons ha pogut saber En Blau el rei de prop clapeja. Té poc cabell i l'alçada i la gorra militar impedeixen veure si té coronilla. Però de cara, les últimes imatges mostren un cap de les Forces Armades tendint a calb:

felip de prop

rei felip calb gtres

GTRES

No sembla haver heretat la tofa de la mare sinó la calba del pare: un estrany borrissol a la zona superior que deixa entreveure que el poc cabell que li queda és de mala qualitat i li acabarà caient d'aquí a poc. La Corona a Espanya és metafòrica i no física. No hem vist el rei coronat però coronilla en té. Igual que En Blau va mostrar en exclusiva la foto de les dents grogues del rei, ara veiem que té problemes de cap:

Rei Felip VI riure automobile Barcelona - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

rei calb GTRES

GTRES

51 anys i amb una alopècia galopant. A Talarn està cridant Viva España a ple pulmó. És el cap (calb) de les Forces Armades.