La setmana ha començat mogudeta. La sèrie del moment no és la quarta temporada de The Crown, és The Borbons amb l'enèsim capítol sobre els escàndols i affaires del rei Joan Carles. Ell potser va fugir con el rabo entre piernas, però ara són les polèmiques les que el persegueixen a ell. Per exemple, amb la minuciosa descripció de Pilar Eyre sobre com va matar el seu germà. O amb Corinna dient que el seu entorn li va subministrar hormones femenines per baixar-li la libido: "Para quitarle la fuerza. Para quitarle testosterona y todo eso. Le han quitado todo, ni podía estar con una mujer ni nada".

corinna joan carles face off

Corinna i Joan Carles I

L'examant de l'emèrit dient que Juancar no podia fer allò que durant segles ha estat el motor de la seva vida. Quan el Borbó no estava hormonat i el toisó d'or li funcionava, el que sí feia sovint era visitar molts hotels, resorts de luxe i racons amagats de la llum pública per donar rienda suelta a les seves pulsions eròtico-festives. Però quan ho feia, havia de guardar les aparences ni que fos un mínim. Si més no, mirar de continuar en l'anonimat i que el personal ni la premsa no fes massa preguntes indiscretes.

joan carles riu

Joan Carles I (Efe)

El diari El Español parla de com l'emèrit ha despistat als mitjans de comunicació al llarg dels anys. Ho va fer el 2010 quan va ingressar al Clínic. Com? Registrant-se amb un altre nom, un pseudònim, en lloc del seu nom secular que encendria les alarmes, Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias. Un nom fals que també va utilitzar per volar de Porto a Abu Dhabi al mes d'agost. O que feia servir quan anava amunt i avall amb les amiguetes: Juan Sumer. Ridícul. Sembla un nom en clau d'un dolent de Mortadelo y Filemón. Potser volia homenatjar el líder dels Hombres G, David Summers, que cantava allò de Hoy voy a pasármelo bien o Dejad que las niñas se acerquen a mí. Per què aquest nom? Juan està clar. Però Sumer és un acrònim de SU Majestad El Rey

barbara rey instagram

Bárbara Rey (Instagram)

Expliquen que li va donar la idea Bárbara Rey, la seva amant més il·lustre abans de Corinna, i que a ell li va fer tanta gràcia que se'l va apropiar i el va començar a utilitzar per registrar-se així als diferents hotels. Però a Joan Carles se li ha acabat anar d'incògnit amb les seves amants. Ara l'única que es vol citar amb ell és la Fiscalia. Per Juan Sumer, winter is coming.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat