Nou capítol sobre les converses que van mantenir l'examant de Joan Carles, Corinna, i l'excomissari Villarejo. Secrets de corona gravats per qui avui és a presó amb un tema recurrent, els suposats moviments del CNI contra la qui va ser l'amiga més especial del monarca. Però el que s'acaba de saber de la comissionista alemanya ha deixat tothom amb els ulls com a taronges.

corinna i joan carles enfadat

Corinna i Joan Carles I

villarejo la sexta

Ex comissari Villarejo (La Sexta)

Explica elDiario.es que Corinna li ha assegurat a Villarejo que li consta de manera fefaent que a Joan Carles el van omplir de medicaments amb un propòsit: tenir-lo controlat. Quins medicaments i qui li subministrava? No parlen de noms dels autors materials, però sí situen un entorn format pel llavors director del CNI, Félix Sanz Roldán o la familia Fanjul. Li donaven molts somnífers des del 2011, quan encara era el cap de l'Estat i després que l'operessin d'un tumor. Però la cosa no va quedar aquí: també el van embotir a hormones femenines, cosa que ha comprovat un metge francès que també va tractar l'expresident Chirac. Per què?  "Para quitarle la fuerza. Para quitarle testosterona y todo eso. Le han quitado todo, ni podía estar con una mujer ni nada, le han puesto el cierro, ¿no?". Què haurien aconseguit de retruc?... "Se ha puesto en una depresión horrible, y después, pues mejor, mejor manipular la persona ¿no?".

joan carles trist

Joan Carles I (Efe)

Jugada mestra de l'entorn del rei. Com controlar algú que es caracteritza pel seu vigor sexual? Deixar-li la bragueta seca. Els dos interlocutors comenten així la jugada. Villarejo: "Muy maquiavélico y...". Corinna: "...muy sucio...". Villarejo: "...y muy miserable". Corinna: "...muy horrible...A mí, a mí me da mucha pena porque él no merece... Ha sido, vamos, una falta de respeto, una falta de humanidad, en mi opinión, total. Han visto su oportunidad de hacerlo y lo han hecho". Villarejo: "Sí, porque para ellos es más importante el control, el poder, el manejar que la verdadera salud mental y física de su Rey, es alucinante pero son así (hablan a la vez) ese tipo de personaje…". Curiós que el declivi del Borbó comencés per l'entrecuix..., però no pel que va fer tota la vida, sinó just al contrari.