Ahir complia 16 anys Ariane dels Països Baixos, una de les dues germanes de la princesa hereva Amàlia, la futura hereva del tron d'Holanda, avui en mans de Guillem Alexandre i Màxima. Maquíssima, Ariane ho celebrava per la porta gran, igual que avui ho fa una altra royal que promet molt, la princesa Isabella de Dinamarca. L'altre dia, EN Blau va assistir als festejos a Copenhague de Sa Majestat La Reina Margarida i va poder apreciar com d'espaterrant que és la filla de Frederic i Mary Donaldson. Va sortir al balcó d'Amalienborg a saludar amb sons pares, els seus cosins, els seus tiets, els seus germans i la seva àvia i va meravellar mitja Dinamarca. Feta un pinzell, de verd esperança, estava esperant un altre gran dia per a ella, aquest divendres. Isabella en fa 16, igual que ho farà la infanta Sofia, la seva homòloga a Espanya, en tan sols 8 dies.

Família Reial|Real Dinamarca Isabella esquerra IG
Família Reial Dinamarca Isabella esquerra IG

Tal com diu la premsa rosa danesa, la princesa Isabella és una de les netes preferides de Margarida II -no l'ha desposseït del seu títol d'Altesa Reial com sí que ha fet amb altres nets- i, a més, és molt probablement, la royal amb més estil. Està aprenent a passos gegantescos de la seva mama i de la seva tieta, pel que als nous retrats oficials del seu aniversari, Isabella posa bellíssima. Amb una imatge molt més informal que la de diumenge passat al Palau d'Amalienborg, la neboda de Joaquim de Dinamarca brilla amb uns pantalons negres i un jersei de canalé de coll girat en color clar. A tot això, cal afegir-li dos detalls molt pijos: una estilosa cabellera curta i moreníssima i unes ungles precioses, llimades en forma de punta, al més pur estil Irene Urdangarin.

Més sobre Isabella

El nom d'Isabella de Dinamarca és realment Isabella Henrietta Ingrid Margrethe. Nascuda el 2007 a l'hospital Rigshospitalet de Copenhaguen, està destinada a tenir funcions reials molt explícites, ja que no és una d'oblidada en la línia de successió. Per darrere de Sa Altesa Real el príncep Frederic i de Christian de Dinamarca, Isabella és la tercera en la línia de successió al tron de Dinamarca. Actualment estudia novè grau a l'escola Ingrid Jespersen i ja va sola a classe.

Isabella de Dinamarca IG
Isabella de Dinamarca IG

Mary Donaldson li inculca exemple

La princesa Mary és la seva mare i, amb tota probabilitat, la pròxima reina consort del Regne de Dinamarca. Mary, a més de ser una fantàstica royal, és una molt bona mare. EN Blau va realitzar un free tour dissabte passat per la capital danesa i es va assabentar de com és realment l'esposa de Frederic. Al principi, no era gaire ben vista per la reina Margarida, ja que Donaldson no era danesa, sinó australiana. Frederic i Mary es van conèixer als JJOO de Sidney 2000 i això no va agradar a Margarida, que volia que la seva successora fos una nadiua danesa. Tanmateix, el temps li trauria la raó: Mary Donaldson no va tardar a demostrar per què ella és la millor princesa que els danesos poden tenir. Ràpidament es va adaptar al país del seu estimat xicot i, quan van tenir fills, va donar una demostració d'humilitat. Cada dia, Mary portava als seus rebrots a l'escola pública amb una bici de Christiania, un gest que va enlluernar la societat danesa, que ara l'adora. Exemple de mare i exemple de fills, en especial Isabella, a la qual li desitgem un feliç aniversari.

Els quatre fills de Federico i Mary Donaldson de Dinamarca IG

Els quatre fills de Frederic i Mary Donaldson de Dinamarca IG