La princesa Kalina de Bulgària fa dies que pica la porta de la crònica royal. Tot arran d'unes impactants imatges sobre el seu estat físic, o millor dit, la seva forma física. Un adjectiu: esgarrifosa. L'única filla del zar Simeó II i Margarida Gómez-Acebo, de 52 anys, s'ha passat vint pobles al gimnàs. No és que estigui forta, esculpida i fibrada. És que s'assembla a les figuretes de personatges d'acció. Entre els músculs i altres detalls de la seva anatomia, la sensació és d'al·lucinació total. Una entrevista a 'LOC', explicant com havia arribat a aquest punt encetava el meló: "Me dedico al entrenamiento con cargas de pesas y a la salud del cuerpo, soy deportista". Potser ha fet curt amb la definició, la veritat.

La Kalina mai no ha estat una dona que hagi passat desapercebuda. Fa dècades que és famosa pels seus looks impossibles, per tallades de cabells radicals i, impossible no esmentar-ho, per un nas no-nas que supera amb escreix el de Michael Jackson. El seu marit des de 2002, l'aventurer espanyol Kitín Muñoz explicava fa anys que és el resultat d'una malformació infantil, d'una operació que va sortir malament i d'una infecció posterior que va requerir llimar la protuberància fins a límits insospitats. El digital 'Vanitatis', que acaba d'entrevistar els seus preparadors físics espanyols (viu a Bulgària després de 15 anys al Marroc, però passa sovint per Madrid), ofereix una instantània colpidora, al costat del seu guacamai Iarone, que va escapar provocant-li un disgust doble: per la pèrdua (temporal) i per protagonitzar un incident amb el cotxe que va acabar de mala manera.

Kalina X
Kalina / X

Segons els entrenadors, l'aristòcrata "només" fa rutines de resistència muscular. "Básicamente, lo que hace es entrenar todos los días. Está 'megacachas'. Eso te puede gustar o no, pero al final el aspecto lo conseguimos con lo que entrenamos. Aunque ella no está obsesionada con estar más o menos fuerte. Lo hace para estar en forma". Vaja, si no és una obsessió, està ben a prop. "Tiene un estilo de vida sano, parece más una monja que una culturista". I destaquen el catalitzador del seu clic cap a la musculació més extrema: en Kitín. "Aunque sea aventurero y viaje muchísimo, es un tío megadisciplinado. Y la ha arrastrado a ella sin querer, ya que el ejercicio forma parte de su día a día. A ella empezó a gustarle, se ha ido encontrando bien y la ha ayudado mucho desde el punto de vista psíquico, no solo del aspecto"Curiosa circumstància aquesta, quan t'adones que Muñoz va ser, fa molt de temps, amant fugaç de Letícia. Una altra senyora royal amb tendència a la hipermusculació. La búlgara, però, li guanya per golejada.

Kalina Bulgaria pesas EP
Kalina de Bulgària / X
Letizia brazos
Els braços de Letícia / GTRES

El rollete amb el Kitín va durar només dos mesos, perquè com va explicar Pilar Eyre, ell “era un soltero de oro dedicado a emprender travesías románticas e imposibles”. Després es trobaria pel camí amb la Kalina, i trigava un tres i no res a passar per l'altar. Però una cosa important, que ens coneixem: la comparació amb la dona de Felip VI no és nostra: la fan revistes del cor espanyoles i molts mitjans internacionals que s'han quedat de pasta de moniato amb l'evolució de la Kalina. No hem trobat cap imatge de les dues protagonistes per comparar-les: llàstima que durant la festa de la majoria d'edat de la princesa Elionor no hi hagués càmeres. Allà, a Zarzuela, es va produir una trobada molt morbosa. Potser va fer, fins i tot un torcebraç. Però mai no ho sabrem. Llàstima.

Kalina Bulgaria fiesta Leonor EP
Kalina arribant a Zarzuela / Europa Press

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!