El rei Felip ja fa uns quants anys que està casat amb la reina Letícia. I encara en fa més que va quedar enamorat de cap a peus d'aquella periodista que veia donant les notícies per televisió. Però el que no és tan sabut és que en la vida sentimental del monarca, quan era príncep, hi va haver una altra futura periodista que va tenir un affaire amb ell. Probablement, el primer amor de la seva vida.

felip jove

Abans de sortir amb Isabel Sartorius, Gigi Howard o Eva Sannum, un joveníssim Felip que quan estudiava a Santa María de los Rosales, on ara estudien les seves filles, va conèixer la filla d'un marquès i van començar un festeig que es va allargar un temps, estiuejant a Mallorca, però que no va anar més enllà. Victoria Carvajal y Hoyos, filla del Marquès d'Isasi.

victoria carvajal

Victoria Carvajal y Hoyos

Es va conèixer amb Felip amb només 17 anys, i van mantenir una breuíssima relació, discreta i lluny del focus mediàtic. Però la cosa no va anar més enllà. Com diu la mare de la jove, "Lo suyo fue un noviazgo de jóvenes, tenían 17 años...pero ya hace mucho tiempo de aquello. Victoria no le da la mayor importancia". Explica La Razón que tot i que la relació va ser positiva, llavors, "los Reyes de España no estaban muy de acuerdo, pues, aunque fuera de sangre azul, ella provenía de padres divorciados".

DL a00032218 019

Victoria Carvajal, al costat dels seu pares, el marquès d'Isasi, Javier de Carvajal, i Isabel Hoyos (GTRES)

DL a00046904 012

Victoria Carvajal, al costat dels seu pares, el marquès d'Isasi, Javier de Carvajal, i Isabel Hoyos (GTRES)

Actualment, Carvajal és periodista especialitzada en finances i, com ella mateixa diu al portal The Objective, "Periodista empeñada en hacer comprensible y hasta entretenida la información económica"Aficionada al teatre, és actriu d'una petita companyia, de la qual també n'ha format part Lourdes Ortuña, dona del fiscal general de l'estat. Al seu casament amb Bruno Entrecanales y Domecq, per cert, van anar-hi tant Felip, com les seves ex cunyada, la infanta Cristina, i ex sogra, la reina Sofia. Anys després, però, es va divorciar. 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat