Elionor i Sofia són dues germanes molt diferents. A diferència de les seves tietes Cristina i Elena, no són dues infantes. Ja no són un pack. Des que Felip VI és rei, una és princesa i l'altra infanta. En això dels títols nobiliaris queda estrany que la primera en la línia successòria sigui Princesa d'Astúries i Girona, i la segona no tingui cap títol d'algun lloc. Sofia i punt. Les tietes van ser duquesses quan es van casar: Elena duquessa de Lugo i Cristina duquessa de Palma. Però Felip va decidir prendre-li el ducat a la seva germana petita quan va ser imputada pel cas Nóos i mai més l'ha recuperat. No se suporten. Cristina va voler humiliar Felip fent veure que hi renunciava. Fals. Dues germanes que s'avenen són Elionor i Sofia. La pobra germana petita haurà d'esperar a casar-se per ser duquessa d'algo. Malgrat ser la suplent, la segona, la comparsa, és estupenda i així ha lluït en el concert previ al lliurament dels premis de la seva germana a Oviedo. 

infanta Sofia EP
infanta Sofia EP
infanta Sofia luce pierna GTRES
infanta Sofia luce pierna GTRES

Elionor anava molt inadequada, com disfressada d'oficina, de presentadora del Telediario. Serà per influència de Letícia. En canvi la infanta Sofia lluïa cuixa de futbolista, un vestit curt molt més lluminós, maco i de gala de nit. Així el descriu la premsa rosa: "Sofía ha apostado por un elegante diseño en verde botella, confeccionado en un tejido satinado brillante, con escote cerrado y goma en el puño para dar un efecto blusado. El detalle que marca la diferencia de la prenda es su lazada lateral y el drapeado que consigue un efecto muy favorecedor" (Vanitatis). L'efecte és que va curta, i encerta. El hàndicap és que Letícia no la deixa anar amb talons i a Elionor sí. Sofia té 15 anys i no 17. Amb sabata alta Sofia estaria espectacular. En canvi les fotos frontals fan una mala passada a la princesa Elionor. Com va explicar EN Blau pateix una malaltia a les genives i cada cop és més mellada. Li falta mitja dentadura:

Leonor desdentada Instagram
Leonor desdentada Instagram
Elionor mellada Instagram
Elionor mellada Instagram
Leonor sin dientes Ig
Elionor amb 17 anys Ig
Sense títol
Sofia amb brackets, Instagram

Sobta que Casa Reial no hi ha hagi posat remei, hi ha dentistes que ho poden dissimular. La seva germana Sofia va amb un corrector bucal, brackets, que gairebé ni es noten. Elionor demostra molta personalitat somrient sense complexos, una gairebé adulta amb caràcter. Dilluns fa 17 anys. És alta, esbelta, tot i que a Gal·les ha agafat uns kg. de més però li escauen. Està pletòrica, de fúcsia però desdentada, mellada, rara. Ja ho arreglaran. Aquesta és la seva setmana, Premis i pastís d'aniversari. De regal, una pinyata nova.

La malaltia bucal d'Elionor

La premsa afí dissimula i ni explica el que les fotos revelen sense pietat. Un tret que desllueix la imatge impecable de la princesa. Cal consultar odontòlegs. Nou de cada deu dentistes ho confirmen: "Leonor sufre una agenesia hereditaria, una enfermedad que consiste en la inexistencia o falta de crecimiento de uno o más dientes debido a la ausencia de tejido primordial". Un problema genètic. Encara sort que només és això. L'endogàmia dels seus avantpassats, casant-se entre parents i tenint fills entre cosins germans, podria haver tingut conseqüències pitjors. Només perd dents. Això no li impedeix tenir un nòvio molt atractiu, brasiler, i ser una de les princeses més aptes. Però si la monarquia és imatge, que arreglin la imatge. A Europa canta.