Sempre que al FAQS de TV3 convoquen les dues Pilars, Rahola i Eyre, l'audiència està assegurada. I aquest cop el Preguntes freqüents va fer un rècord: MAI havia estat líder la nit d'Eurovisió. Sempre perdia de molt contra el gran xou musical europeu. Però l'edició confinada d'Eurovisió ha fet que TV3 aconseguís mantenir el primer lloc per primer cop: 14,8% i líder. L'entrepà que li van fer al rei Joan Carles les dues Pilars va ser implacable:

joan carles emir GTRES

GTRES

Rahola publicarà llibre d'aquí a pocs dies al juny, L'espia del Ritz, i competirà a les llibreries amb el d'Eyre Un perfecte cavaller. Però són amigues i coincideixen denunciant la corrupció de la Corona. Rahola: "El tema Juan Carlos és un podrimener. Essent rei a l'abril de 2010 va a Bahrein a promocionar la Fórmula 1 però feia més cosetes. Dues setmanes després entrega un maletí, com en una pel·li de lladres i serenos, amb 1,9 milions de dòlars a Arturo Fasana el seu gestor financer que està cantant. Introduïa diner no legal a Suïssa. Jo no puc dur maletins de diners però a ell ningú li preguntava perquè era el rei. Pot robar perquè era rei i té impunitat".

rahola eyre tv3

TV3

Eyre: "Desde el año 77 el rey ha estado cobrando comisiones como regalos de las monarquías árabes. En el 77 le pidió al Sah de Irán 10 millones de dólares para que Suárez luchara contra el marxismo y se lo dio. Es la punta del iceberg. Felipe ya dijo que rechaza no solo esta actuación sino todas las futuras que puedan salir. Felipe es consciente que hay más cosas que irán saliendo". De milió en milió, deu milions més i d'una república islàmica com la iraniana. Diner negre, de petroli i no declarat a la Hisenda espanyola. Un rei que fa pudor. I dues pilars que no callen.