Pilar Eyre està d'enhorabona, ha tingut un altre fill, el seu llibre Un perfecto caballero, que per primer cop ha sortit en doble edició catalana i castellana. S'atiparà de vendre exemplars d'aquesta novel·la romàntica i històrica a la Barcelona del Franquisme. Previsora, l'escriptora catalana ha volgut preparar-se per la ronda d'entrevistes promocionals anant al cirurgià plàstic, un dels més prestigiosos, el Doctor Vila-Rovira. I ha revelat a Lecturas quins famosos es va trobar a la clínica fent-se la cirurgia estètica.

pilar eyre llibre EP

EP

Escriu Eyre: "Voy a Vila Rovira a hacerme cosillas (...) Al célebre médico de estética se le acumulan los clientes por los pasillos de su clínica, y atisbo dos rostros famosos: un empresario de moda, Custo Dalmau, y Manolo García, el Último de la Fila. Deduzco por sus gafas oscuras que se ha hecho una blefaroplastia". Una operació per intentar dissimular les parpelles caigudes. Els dos famosos mostren a les fotos que hi ha una cosa pitjor que el pas del temps: passar-se amb el bisturí. 

Custo Barcelona GTRES

GTRES

El català Custodi Dalmau, un dels dissenyadors més importants del país, i el català Manolo García ("que soc de Barcelona, i em moro de calor"), músic imprescindible, s'estan retocant la cara i són així:

manolo garcia GTRES

GTRES

Custo ja té 60 anys i Manolo García uns quants més: 64. Tothom es posa la seva roba i escolta la seva música. Tenen èxit i són molt bons en allò que fan. Que es facin les "cosillas" que vulguin. I Pilar Eyre també.