El terratrèmol que ha provocat Pilar Eyre està tenint rèpliques. La infanta Cristina té decidit divorciar-se d'Iñaki Urdangarin. No és l'única periodista catalana que sosté que té fonts que així ho afirmen. També ho ha publicat Joana Morillas. Pilar Eyre ha accedit a parlar-ne a Espejo público on ha revelat què va passar a la festa dels 80 anys de la reina emèrita"Letizia abrazó a la infanta Cristina con mucha estima en el cumpleaños de Sofía". Sembla que la reconciliació de les fins ara irreconciliables cunyades va per bon camí. Si Letícia dona el vist-i-plau pel retorn a la família de Cristina és per la puntada de peu a Iñaki. Susanna Griso ha fet mofa del fet que Urdangarin no coneix les intencions de la seva encara esposa: "Iñaki Urdangarín se estará enterando viendo este programa"

eyre antena 3

Antena 3

Eyre ha aclarit que "Esta estrategia se verá a finales de 2019 cuando Iñaki salga con el tercer grado". Serà aleshores quan els advocats mouran els papers del divorci. Eyre confirma que "Cristina visitó a un abogado matrimonialista antes de verano, antes de que Iñaki entrase en prisión". Un dels advocats del procés penal de la infanta ha sortit a desmentir Eyre. Miquel Roca: "Es totalmente falso". Mario Pascual Vives fa mesos que no parla amb la infanta i no pot parlar per boca d'ella. L'advocat d'Urdangarin està fora de joc. Eyre "A lo mejor Roca tampoco lo sabe". Quan Eyre ha marxat del programa de Griso hi ha entrat una de les que no la poden veure, la seva homònima Doña Pilar de Borbón, germana del rei Joan Carles.

Hi va per segon any consecutiu com a Presidenta de honor del Rastrillo. L'any passat ja va afirmar al seu debut a un plató de TV que el seu nebot Felip "Estuvo magistral en su discurso del 3-O" contra els independentistes. Ara parla de l'altra neboda, Cristina. Primer s'hi resistia: "He venido a vender jamón y el rastrillo y nada más" però aborda què va passar a la festa familiar dels 80 de Sofia: "Vi a la infanta Cristina estupenda y guapísima y a sus 4 hijos contentos. Qué más quieres. Allí no hablamos del marido. Lo del divorcio es una mentira inventada hasta aquí". Li ha faltat dir "hasta la coronilla".

doña pilñr Antena 3

Antena 3

Als 82 anys Pilar de Borbón lamenta no ser reina d'Espanya com a germana gran de Joan Carles. La llei masclista espanyola li ho impedeix. Té mal humor i ha acabat reconeixent sobre el divorci "No me interesa lo que pasa en mi familia, los quiero pero no sé lo que pasa en sus casas". Pilar Eyre li ha respost a través d'En Blau“Lo que no puedo prever es los movimientos que harán después de publicar esta noticia... priensa que Inaki no sabía nada". Cadascú atorga la credibilitat que vol a una o altra Pilar. La Borbó ha acabat parlant de si servirà brou al Rastrillo: "Ya no me toca servir caldo, ahora que lo hagan las jovenes y guapas". Si no vol caldo, dues tasses.