Recordem que Paloma Rocasolano era una dona molt humil i trempada, per això no s'entén gaire que no hagi establert una bona relació amb Juan Carlos, el monarca més trempat. L'emèrit mai no ha estimat Letizia ni a la seva família, els considerava un deshonor, una taca per a la monarquia espanyola pel simple fet de ser plebeus. Ell va intentar per tots els mitjans que Felipe es casés amb una dona de la reialesa, però no va aconseguir el seu objectiu. Finalment va haver d'aguantar-se amb l'asturiana, la seva pitjor enemiga. De fet, la culpa de tots els seus mals. I a més és ella que va fer que finalment abdiqués i que s'exiliés Abu Dhabi amb la humiliació pública que suposa.

Paloma Rocasolano treballava en un centre mèdic. Primer a Astúries i posteriorment va demanar el seu trasllat a Madrid per acompanyar Jesús Ortiz en la seva nova aventura en una agència de comunicació. Però la relació va durar poc a la capital i es van divorciar per diferències irreconciliables.

Letizia i Paloma Rocasolano
Letizia i Paloma Rocasolano

Quan Felipe va anunciar el compromís amb Letizia, el focus mediàtic es va situar en la família Ortiz Rocasolano, una autèntica desconeguda per al gran públic. Algunes revistes van publicar en portada gran unes imatges de Paloma Rocasolano a la platja, lluïa una formidable forma física en banyador. Era habitual veure la mare de la reina anant de vacances a Benidorm i sortint a la platja a les set del matí amb els seus pares. Anava sempre amb un para-sol de platja, la nevera amb els entrepans i els refrescos i la cadira plegable. Una de les escenes més quotidianes de les últimes dècades a Espanya.

Paloma Rocasolano viu de luxe amb Letizia

La seva vida ha canviat radicalment des que la seva filla es va casar amb Felipe. Sabia que arribaria molt lluny perquè és una dona molt ambiciosa, però no tant. Ara mateix és la dona més poderosa del país. I Paloma Rocasolano se n'aprofita. Utilitza el cognom de la seva filla per aconseguir múltiples beneficis. Ara viatja per tot el món, fa uns mesos va anar als Emirats Àrabs amb Marcus Brandler, sopa als millors restaurants i compra a les botigues de luxe del barri de Salamanca.

Paloma Rocasolano viu a tot luxe. De fet, moltes vegades s'apunta de vacances amb Letizia i les seves netes. Durant els primers anys del matrimoni dels reis se'n va anar amb ells a les illes Fiji. La reina les va visitar per primera vegada a la seva segona lluna de mel que ha romàs oculta fins ara. Es van recórrer tots els continents. La família es va allotjar en una luxosa vil·la de 6.000 euros la nit.

Paloma Rocasolano
Paloma Rocasolano