Iñaki Urdangarin és un misteri per com pot viure sense treballar, amb un alt nivell de vida, viatges a Cambodja, cotxes i motos de luxe. Només s'explica si ha extorquit el seu sogre i la seva exdona la infanta Cristina a canvi del seu silenci. Fa una setmana la premsa rosa va revelar que Iñaki condueix un Volvo de 70 mil euros que no es pot pagar. La sorpresa és que el cotxe està matriculat a Zarzuela a nom de Cristina de Borbó i Grècia, la germana del rei. EN Blau ja va explicar la humiliació que suposa per Felip rebre a Palau les multes de trànsit del seu excunyat Iñaki, expresidiari i corrupte condemnat. El pas per la presó de dones de Brieva no ha impedit que Iñaki visqui dels altres, sense treballar de res. Ara és una web menor, Cotilleo, la que explica que el personatge clau per entendre com Cristina es deixa extorquir pel seu ex cedint-li un cotxe és Pablo Urdangarin.

DL u546268 011
Pablo Urdangarin amb el pare a Granollers, GTRES

Escriuen que "La infanta Cristina decidió cederle un coche de lujo a su exmarido, Iñaki Urdangarin. Este gesto fue, aparentemente, resultado de las insistencias de su hijo Pablo. La historia de este vehículo es un reflejo de las dinámicas familiares y las emociones involucradas en el divorcio de los Urdangarin-Borbón. Hace aproximadamente un año, se pudo ver a Iñaki y Ainhoa Armentia, utilizando este coche para realizar una escapada a Baqueira. El vehículo en cuestión era un Volvo, que la infanta Cristina había cedido inicialmente a su exmarido para que pudiera desplazarse cómodamente. Sin embargo, tras la publicación de unas fotos comprometedoras, Cristina decidió retirarle el coche a Iñaki. Los hijos del exduque de Palma, especialmente Pablo, intervinieron y convencieron a su madre para que le devolviera el vehículo". El conte de la llastimeta d'Iñaki al seu fill segon, el líder del clan.

Pablo Urdangarin GTRES
Pablo Urdangarin GTRES

El web comet un error i és parlar d'un Volvo antic quan en realitat aquest Volvo és nou de trinca, matriculat el 2024, després de signar-se el divorci dels ex ducs de Palma. És a dir, Pablo no ha intercedit perquè Iñaki recuperi un Volvo antic sinó per obligar la seva mare, que viu a Suïssa, a comprar un cotxe nou, de gamma alta, car, i matricular-lo ma Espanya per cedir-lo al seu ex i que pugui conduir amb l'amant basca de copilot. Una humiliació per Cristina amb la complicitat del seu fill que fa mans i mànigues perquè el pare no faci una barbaritat.

Pablo Juan Urdangarin GTRES
Pablo Juan Urdangarin GTRES

Pablo, de 23 anys, és l'únic que coneix Ainhoa, és qui parla amb la premsa, és qui posa pau entre els pares i és el líder. Juan, de 24 anys, el fill gran viu a Londres lluny de tot, pateix un problema psicològic que arrossega des del assetjament escolar que patia al Liceu francès de Pedralbes quan vivien a Barcelona. Miguel i Irene passen de tot i és Pablo, el més llest, guapo i amb sou propi al Granollers, qui intenta que la família no s'arrossegui a una lluita que seria retransmesa per la premsa. Joan Carles ho té clar, tot el que se solucioni amb diners no és un problema. És una despesa. I quan tens 1800 milions d'euros en paradisos fiscals sense declarar a Hisenda, pagant Sant Pere canta i Iñaki calla.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!