Pablo Urdangarin és l'únic Borbó amb clubs de fans. Les xarxes socials s'omplen de fotos del nebot del rei Felip. Mai se'ls va ocórrer batejar-lo com a Pau, és català, nascut i escolaritzat a Barcelona, guapo i amb feina. L'únic Borbó amb currículum. Té una nòmina mensual al club que el paga, el Barça, com a jugador del 2n equip que sovint juga amb el primer. Criat a Pedralbes, mai no parla en català però les fotos són mudes. Si tenia algun defecte, com el deix pijo, l'amaga a les fotos, especialment les de platja. Un compte d'Instagram n'ha fet una recopilació. Pablo és a pocs dies de fer 22 anys. No té nòvia. No n'hi falten candidates:

És l'únic de la família reial que parla i parla bé. És el cinquè dels "petits" en la línia successòria. Si mor Elionor regnaria la infanta Sofia i després Froilán, Victoria Federia, Juan Urdangarin i el 5è: Pablo. Però ell és qui més fusta té per ser cap d'Estat. Només té un defecte pels monàrquics: és català. Va néixer farà ara 22 anys a Barcelona i treballa a l'entitat més catalana que hi ha, el Barça. Llueix la senyera a la samarreta allà on va. És com Superman, amb ulleres és tímid i Clark Kent. Sense ulleres és un home atractiu d'1,86 metres:

PABLO URDANGARIN AMB ULLERES:

PABLO URDANGARIN GAFAS gtres

Pare i fill, GTRES

PABLO URDANGARIN SENSE ULLERES:

pablo urdangarin playa tiktok

pablo tik tok

pablo urdangarin tiktok

Pablo Urdangarin, estrella de Tik tok

A banda de ser català i del Barça, les noies el troben guapíssim i pengen fotos seves, catxes i surfer a tik tok. Amable amb la premsa, tímid i disponible. No té nòvia, o nòvio. Algun dia hi haurà un membre de la Família Reial del col·lectiu LGTBI. Potser ja hi és però no ho diu. A Pablo el van fotografiar amb una amiga, Juliana,  no eren parella. Res de res. Centrat en el Barça, ja no viu als pisos del club sinó a un altre domicili compartit amb amics. Només se li pot catalanitzar el nom si regna, com Joan Carles o Felip. N'haurien de morir cinc per tenir Pau d'Espanya. I de Catalunya.

Juan Urdangarin, fumador

Contrasta com n'és d'esportista, healthy i fort el germà petit i en canvi el germà gran, Juan té un vici molt lleig, el tabac. Com Froilán i Victoria Federica. Els tres nebots grans de Felip, addictes. Les fotos parlen soles:

juan urdangarin fumando EP
Juan Urdangarin fumant EP

Froilán pren altres consumicions. Millor Juan que Froilán i millor Pablo que Juan. L'altra línia successòria.