El Govern espanyol és progressista... menys quan li toquen la Corona. El PSOE ha tancat la porta a investigar Joan Carles I al Congrés dels Diputats, per això de que és inviolable. Vaja, que les malifetes, corrupteles i afers tèrbols que afecten els principals inquilins de La Zarzuela tenen butlla. No divina, sinó 'democràtica'. No volen sacsejar l'arbre, no sigui que la fruita podrida que penja de les branques acabi esquitxant-los, embruti els seus flamants vestits de governants... i s'escampi la veritat sobre fins a on arriben els tentacles de Palau.

Adriana Lastra EFE

Adriana Lastra EFE

El disbarat de Moncloa és insultant i majúscul: prenen la ciutadania per un ramat de bèsties. El govern tapa amb la Constitució les vergonyes de Joan Carles, que en són moltes, com anem confirmant cada dia. El més sorprenent de tot plegat és el silenci de les bases de la coalició. Un silenci que indigna els republicans de tot l'estat, i que encara és més acusat a Catalunya. A casa nostra el rebuig a les peripècies dels Borbons són un clam, però la connivència del govern també. I ha estat Òscar Andreu qui ha signat una de les piulades més càustiques sobre el tema, jugant també amb la Llei de Llibertat Sexual i un dels lemes feministes mes sentits durant aquesta setmana, allò de "sola i borratxa vull arribar a casa". La cleca del comunicador i humorista Terrassenc, colossal: "Pot tornar a casa borratxo sense preocupar-se. Felicitats."

Òscar Andreu dit TV3

Òscar Andreu TV3

Juan Carlos cotxe EP

Juan Carlos cotxe EP

L'afició per les begudes espirituoses de l'Emèrit és coneguda arreu del món, així com els seus treballs subterranis amb quantitats ingents de calers. El govern del PSOE diu que, oh!, mala sort!: el monarca és inviolable. I no per 'mascle', sinó perquè està escrit a la llei suprema espanyola. La vida sigue igual.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat