Havia d'acabar passant. Tots els indicis conduïen sigilosament a aquest escàndol democràtic. En pocs dies hem vist el rei emèrit en un acte conjunt amb VOX, acompanyat d'Elena i els seus fills. Aquests, Froilán i Victoria Federica, simpatitzants (i decidint si votants) de VOX. I ara que es coneixen les llistes electorals a les diferents províncies trobem una sorpresa a la d'Àvila (Castella i Lleó): s'hi presenta com a diputada una cosina del rei Felip VI, Olivia Ana Garrigues Borbón. Alguns mitjans l'han confós amb una altra parenta del rei que té el mateix nom. La candidata NO és aquesta Olívia de Borbón:

olivia de borbon GTRES

GTRES

Aquesta Olivia és habitual de la premsa del cor però no té res a veure amb Àvila, amb Vox ni es presenta a cap campanya electoral. L'altra Olivia de Borbón, la de Vox, és més desconeguda pel gran públic, tot i ser  filla de l'economista José Miguel Garrigues Walker i Elena de Borbón, cosina del rei Joan Carles. Serà tercera suplent a la candidatura que la ultradreta presenta a una província que reparteix 3 escons. És una altra de les sorpreses que publica el Boletín Oficial del Estado. Si sabíem que el nom real d'Albert Rivera és Alberto Carlos, ara el BOE revela que per primer cop una Borbó va en una llista per ser diputada de la ultradreta a les Corts Generals. Va a la llista amb una empresària experta en intel·ligència emocional, un ciclista i el president de Vox a Àvila, que deu ser tan dolent que va de tercer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🇪🇸 Santiago Abascal 🇪🇸 (@santi_abascal) on

Santiago Abascal ja té una altra cara famosa per competir el 28-A. La seva esposa és una famosa instagramer i un membre de la Família del Rei s'apunta a la ultradreta sense complexos. Sempre s'ha sostingut que la Corona arbitra i no vota. Però l'extrema dreta està entrant fins a la cuina de la Casa Reial. Un precedent molt perillós o un signe que Felip prepara la seva campanya electoral com a president d'una República espanyola. Entre Aznar o Felip, qui votaria Espanya?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat