El divorci de la infanta Cristina ja està signat i això, a banda de ser una tradició dins la Família Reial, el quart matrimoni trencat, indica que Cristina podria refer la seva vida sentimental. De moment tots els divorcis han estat sense segones núpcies. Elena segueix sola, Sofia segueix sola tot i la separació, Felip segueix sol tot i el més que probable divorci i Cristina viu entre rumors de nou nòvio. Joan Carles va plantejar divorciar-se per tornar-se a casar, una segona boda reial a Espanya entre el cap de l'Estat i Corinna. Els seus tres fills li van treure la boja idea del cap: mai a Europa un rei regnant s'ha divorciat. La paradoxa és que ara serà el seu fill Felip qui s'acabarà divorciant de Letícia per l'afer Del Burgo. Cristina no ha refet la seva vida malgrat els rumors de nòvio català. Pilar Eyre s'ha posat a investigar, i com era sabut: cap periodista madrileny sap més que Eyre, que a Lecturas deixa clar que ara com ara Cristina no té nòvio, però sí candidats.

infanta Cristina mirada señor GTRES
infanta Cristina mirada seductora amb un senyor gran, GTRES

La foto, amb Cristina somrient seductora un madur canós vestit d'uniforme, és d'un casament recent on la germana del rei va assistir-hi de convidada. Convidada de pedra, sense parella. Ella llueix nou estat civil, divorciada, sense cap home madur ocupant l'espai d'Iñaki Urdangarin. Eyre escriu de tres homes que se l'han intentat lligar: "La infanta Cristina no tiene novio. Pero sí pretendientes. Hace poco asistió a la boda de un amigo y uno de los invitados le pidió el teléfono con insistencia, a lo que ella se negaba entre risas. En Madrid, en un acto del Comité Olímpico, un atractivo caballero de traje beige no la dejó ni a sol ni a sombra y en un evento de la Fundación Dalí en Figueres, el pasado verano, habló con cierta intimidad, en catalán, con un abogado de Girona, divorciado y con fama de don Juan". Tres homes i tres carabasses. Cristina ha decidit fer com Elena, casar-se amb Jesucrist.

Infanta Cristina al Passeig Manuel Girona, twitter
Infanta Cristina al Passeig Manuel Girona, twitter

La infanta passeja per Barcelona, Passeig Manuel Girona, tota sola, vestida com una beata i sense cap nòvio català: "Ni tiene novio ni quiere, a pesar de que sus amigas de Barcelona intentan presentarle hombres solteros y deportistas para que rehaga su vida, pero ella dice que su vida está muy hecha y que no necesita nada más". Cristina vol vendre que viu pels seus fills però Eyre ho nega: "Ahora que Irene esta en Camboya, la infanta está sola en su gran piso de Ginebra, donde cada hijo tiene una habitación, aunque no la ocupan casi nunca". S'ha escrit que Miguel, el fill de 21 anys, l'ha visitat des de Londres però són visites eventuals. Té els fills escampats pel món i ella no té vida social a Ginebra. A Barcelona no es movia entre aristòcrates: "Se movía en el ambiente de los compañeros de su marido, deportistas de vela y su familia política. Se la veía en los cines Sarriá con su cuñada Ana. O con los padres del Liceo Francés, donde iban sus hijos, o con Diego Torres y su mujer, invitados frecuentes a su casa. Nunca fueron socios del Club de Polo, ni del golf del Prat, ni frecuentaban el Círculo Ecuestre, ni el Liceo". Només anaven fins el 2021 el Reial Club Tennis Barcelona de Pedralbes i perquè no pagaven ni els barnussos.

EuropaPress 4047682 infanta cristina inaki urdangarin despiden abogado mario pascual vives (2)
 Cristina i Iñaki Urdangarin en pandèmia al Reial Club de Tennis Barcelona, EP

Pilar Eyre treu il·lusió als molts paparazzi que esperen fer-se d'or amb una foto que no existirà mai: Cristina fent-se un petó amb un nou nòvio: "El brutal fin de su matrimonio ha vacunado a la infanta contra todo tipo de amoríos y, como su hermana, se ha refugiado en la religión". Cristina casada amb Deu. Així sap segur que no li posarà les banyes.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!