Elionor ja es prepara per accedit a l'Acadèmia militar de Saragossa on formarà part de l'Exèrcit de Terra a partir del mes d'agost. El canvi de Gal·les a fer la carrera militar és notable en molts aspectes. La princesa ja no estarà envoltada d'estudiants d'elit de tota Europa sinó de joves d'una altra classe social que han triat fer el soldat per tenir alguna feina. Canvia la certa llibertat de l'internat per les normes molt feixugues d'una caserna militar.  Ja s'estan filtrant les directrius que haurà de seguir la filla de Felip i Letícia i són lleonines. Més que soldat semblarà una monja. Aquestes són les 7 normes de la princesa:

Elionor Aruseros La Sexta
Elionor Aruseros La Sexta

Elionor ja no podrà vestir ni ser com vol. Les regles semblen d'una altra època: cabell recollit, adeu a la seva melena. Aquesta era una característica que Letícia va voler imposar a la noia fins i tot ara que ja és gairebé adulta. Uns cabells llarguíssims i mai recollits. Per lluir melena rossa, sana i molt royal Elionor apareix a tots els actes oficials amb la melena ben visible. Fins ara que a l'exèrcit haurà o de tallar-se els cabells o recollir-se'ls en una cua. Una imatge que només hem vist en fotos d'incògnit i gairebé mai en fotos oficials. Així serà Elionor amb el cabell recollit:

elionor sofia palma 2019
Elionor d'incògnit amb la seva àvia, Instagram

La cara neta, sense la característica melena rossa que ha mostrat cada cop més llarga i deixada anar als actes oficials. La noia també pot optar per un canvi més radical: tallar-se-la, però això seria anatema a Zarzuela, Volen una princesa amb imatge de princesa i mai amb el cabell curt. Les últimes aparicions públiques d'Elionor semblen un anunci de xampú:

Leonor cara rara GTRES
Elionor GTRES
Leonor medio tapada GTRES
Elionor mig tapada GTRES
Leonor se mesa el pelo GTRES
Elionor s'aprta els cabells, GTRES

Una princesa fent el soldat. La primera foto serà molt buscada i En Blau ja avança una part: Elionor amb cua de cavall. La resta de normes són també imposicions per convertir una dona en un soldat i evitar aspectes personals o femenins com joies o ungles pintades: ni llapis de llavis i esmalt d'ungles només si és transparent, maquillatge de camuflatge el dia que toqui, la resta ni ombra d'ulls, ni base ni eyeliner, res, ni xancletes ni sabates, només botes, res de tafanejar i xiuxiuejar, ni fer-ho ni permetre-ho al seu voltant, i a córrer 10 km cada matí amb l'uniforme i en companyia. Una llauna. Elionor diuen que està "il·lusionada". La que de debò viu feliç és la seva germana, la infanta Sofia, que marxa  a Gal·les i s'estalvia la murga de fer el soldat tres anys. Pobra Elionor. Que es faci objectora de consciència.