Elionor farà 19 anys passat l'estiu. És una dona adulta en tots els sentits. Zarzuela ja sap que si la princesa té edat per conduir, per votar o per disparar una arma, també té edat per mantenir relacions íntimes amb altres persones adultes. De tot el que pot fer Elionor com a major d'edat l'únic que no ha fet és votar. Els Borbons només voten als referèndums (el de l'OTAN, el de la Constitució europea o el que vingui).  Però la resta ja ho ha fet tot: va disparar a l'Acadèmia Militar de Saragossa, va conduir un vehicle dins l'Exèrcit on es va treure el carnet de conduir i ha tingut nòvios. Es té constància de dos: el seu company a l'Internat de Gal·les, el brasiler resident a Nova York Gabriel Giacomelli, i el germà d'una companya seva, britànic i universitari, que resideix a Londres. Elionor ja va viatjar tota sola a veure aquest últim pel pont del 12 d'octubre, com va revelar Telecinco. I ara aprofitant un altre Pont, el del Diumenge de Pasqua, ha marxat a veure l'altre a Nova York. Viatge secret que acaba sabent-se, en aquest cas el revela Hola en portada amb una foto falsa: d'Elionor a Madrid de processó:

 

4176a1161f7cf3278ec519f39cec2d9d95d54eb5w
Elionor al carrer Alcalá per Setmana Santa, EFE

La revista monàrquica cola als seus lectors una foto com si es tractés de la princesa passejant per la 5ª Avinguda, a Manhattan, però en realitat és el carrer Alcalá de Madrid, veient la processó de Setmana Santa amb la seva germana i els seus pares. Una foto prou difuminada per fer veure que tenen fotos d'Elionor als EUA. Els escortes de Zarzuela han impedit que cap turista la identifiqui i no hi ha constància fotogràfica de la presència de la filla de Felip i Letícia entre gratacels, però Hola no acostuma a arriscar i beu de fonts oficials: "Estamos acostumbrados a verla bajo el manto de protección de sus padres, de su familia e incluso de los muros de un colegio y de una academia militar, pero la princesa se ha hecho mayor y esta es la primera vez que tenemos constancia de que vuela sola de verdad. Leonor se ha ido a Nueva York. Un viaje en el que podría reencontrarse con uno de sus mejores amigos, Gabriel Giacomelli, que vive en Manhattan, a orillas del río Hudson, y estudia en la Universidad de Nueva York".

Gabriel nòvio d'Elionor, Instagram
Gabriel nòvio d'Elionor, Instagram
Gabriel novio Leonor Telecinco
Gabriel nòvio d'Elionor, Telecinco

Hola nega que el brasiler sigui el nòvio de la princesa i sosté que Elionor fa un vol transoceànic només per veure un company d'Internat. Tampoc no cola. No passa res per admetre que una adulta de 18 anys té relacions íntimes. Hola tampoc no admet que Elionor ja va volar sola a Londres fa mig any. Només considera notícia el que ells publiquen. I igual com Del Burgo no existeix per la revista monàrquica, tot i castigar Letícia sense una sola portada des que va esclatar l'escàndol d'infidelitat, els nòvios d'Elionor no existeixen. Deuen creure que Elionor és una verge.

Leonor en Barcelona con chico que parece su novio GTRES
Leonor en Barcelona con chico que parece su novio GTRES
Elionor primer pla GTRES
Elionor primer pla GTRES

A Elionor li agraden els homes, i se la relaciona amb nois morenos, amb barba i llatins. L'oposat al seu pare, ros i d'ulls blaus, d'estil nòrdic. A Barcelona van asseure-li al costat un jove premiat dels Premis Princesa de Girona que feia molt bona planta. Elionor sap el que vol i ho va a buscar, a Londres, a Gal·les o a NYC. És l'única manera de fer-se un petó sense que hi hagi el clic d'un paparazzi a prop. La revista sap que la foto d'Elionor besant-se amb un noi serà la més ben pagada per la història de la revista i arribarà més d'hora que tard. Però com que no tenen la foto intueixen que Elionor no té nòvios. Una cosa és ser pijo, royal, aristocràtic o ric I l'altra és fer el ridícul. Per suposat que Elionor ha tingut nòvios. Letícia, la seva mare, va ficar-se al llit del seu professor de Literatura a l'Institut quan era més jove que Elionor. La princesa cal que s'afanyi a decidir-se per un nòvio si no vol que la primera foto de portada besant-se amb una altra persona sigui la de la seva germana Sofia, que farà 17 anys aquest abril i viu a Gal·les sense que ningú es pregunti què li agrada a la infanta. Les fotos de les dues germanes enamorades apareixeran, molt probablement aquest 2024. D'algun turista català que hagi visitat Nova York per Setmana Santa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!