No està sent un bon estiu per la reina Sofia. Després de veure com el seu marit fugia per la porta del darrera i com Letícia li recordava fantasmes del passat, l'emèrita acaba de saber la mort del fill d'un dels seus grans amics. Jaime Carvajal Hoyos, marit de Xandra Falcó, ha mort de manera inesperada als 56 anys. Carvajal era fill d'un dels amics íntims de Joan Carles i especialment Sofia, Jaime Carvajal Urquijo.

DL u445390 012

Jaime Carvajal Hoyos (GTRES)

A banda de la seva família, la mort de Carvajal ha estat un cop dur pels Borbons. L'empresari era un dels germans de Victoria Carvajal Hoyos, qui va ser la primera parella d'un adolescent rei Felip quan van coincidir a l'escola de Santa María de los Rosales.

victoria carvajal i familia

Victoria Carvajal, al costat dels seu pares, el marquès d'Isasi, Javier de Carvajal, i Isabel Hoyos (GTRES)

El difunt també va coincidir amb Felip a la mateixa escola, però no va coincidir amb ell en ser uns anys més gran. Felip, però va mantenir relació amb els germans, i va anar al seu casament l'any 1998, acompanyat de la infanta Cristina i de Iñaki Urdangarin: "Formaba parte de su círculo más cercano. Su muerte también ha sido especialmente dolorosa en Zarzuela", expliquen a Vanity fair

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat