El coronavirus no entén de classes socials ni del color de la sang. La covid-19 s'ha endut un altre membre de l'aristocràcia reial després que fa uns dies morís Maria Teresa de Borbó i Parma, la cosina francesa del rei Felip VI, de la dinastia carlista dels Borbó-Parma, que va morir a París als 86 anys.

Maria Teresa Borbo Parma EFE

Maria Teresa de Borbó - Parma (Efe)

I ara s'ha endut una altra membre d'aquesta branca borbònica. Perquè la cosina de la difunta acaba de morir. Nou dol a la família amb Diana de Borbón-Parma, que va perdre la vida el passat 7 de maig, segons explica Vanitatis. La princesa, també amb arrels que l'emparentaven amb els reis espanyols, moria a Hamburg per complicacions derivades del coronavirus que arrossegava des de feia unes setmanes. Menys activa socialment que la seva cosina, Diana de Borbón-Parma estava a punt de fer 88 anys, i des de feia uns anys tenia una salut força delicada.

familia borbon parma

Part de la família Borbó-Parma

Una nova víctima entre els Borbons, mentre el pal de paller, l'emèrit, també persona de risc, continua temorós a la seva cambra de Zarzuela.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat