La infanta Cristina és dels tres germans Borbó la que més feliç sembla. Elena és l'amargada permanent, va tenir un pèssim matrimoni, un horrible divorci i una mala ressaca matrimonial. Des de 2007 i el famós "cese efectivo de la convivencia conyugal" amb Jaime de Marichalar que no ha tornat a estar amb cap altre home. No hauria estat un escàndol que es tornés a enamorar, però viu casada amb Deu, religiosa, amant dels toros i de seguir el seu pare allà on està, de Sanxenxo als Emirats. Té més fotos Elena amb Joan Carles que amb els seus fills Froilán i Victoria, als qui dona per perduts, com fa tota Espanya. Ara la noia concursant d'El desafío de Pablo Motos, com una Tamara Falcó qualsevol. Elena ha fracassat com a mare de família. Felip tampoc no té el matrimoni més feliç del planeta. La revista Hola n'és testimoni i torna a castigar Letícia. Des de l'escàndol Del Burgo han sortit tots els Borbons en portada: Joan Carles, Felip en solitari, Elionor, Irene i ara Cristina... tots excepte Letícia, Amortitzada per Zarzuela. Si Letícia fa com Sofia, se la quedaran. Sinó al carrer. Elena i Felip, desgraciats, l'única que sembla alliberada és Cristina. Portada per ella:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

 

La revista més monàrquica dedica el seu últim número de febrer a Cristina "Imparable y con la agenda más llena que nunca al cambiar de etapa, pasa cada vez más tiempo en España". La paradoxa és que la germana del rei no revela que ha de passar 183 dies l'any a Suïssa per tributar a aquell país i evitar haver de declarar els milions de Joan Carles que van a parar als seus comptes, ara i el dia que mori l'emèrit. Són molts milions que vol evitar que li fiscalitzin, per opacs. Hola en fa un retrat edulcorat i amable amb paraules de l'entorn de Cristina “Ha sufrido muchísimo, hubo lágrimas a mares, pero está lista para lo que venga y con muchas ganas de disfrutar de la vida. No para de sonreír, no lleva la alianza de casada desde hace ya muchos meses, se ha quitado años y ha cambiado de estilo". I s'ha retrobat amb un vell amic a la seva visita a les Canàries: "Aprovechó para verse con el campeón olímpico Domingo Manrique. En el verano de 1988, los dos acudieron a los Juegos Olímpicos de Seúl como suplentes del equipo español de vela. Y, años después, Manrique fue tripulante del ‘Azur de Puig’ que patroneaba la infanta". Un vell amic amb qui retrobar-se i qui sap si alguna cosa més.

Domingo Manriqyue saluda Joan Carles, JJOO BCN, 92, EFE
Domingo Manriqyue saluda Joan Carles, JJOO BCN, 92, EFE
Domingo Manrique en l'actualitat, twitter
Domingo Manrique en l'actualitat, twitter

La novetat d'Hola no és un possible nòvio de Cristina. La germana mitjana es queda com Elena la germana gran, per vestir sants: No quiere atarse a nadie ni a nada, quiere vivir su libertad, así que parece que va a seguir los pasos de su hermana. Nunca se queja porque fue su decisión apostar todo por un matrimonio que creía indestructible. Habla sin rencor ni amargura, pero se nota que ha sufrido. No solo es lo que ha vivido, es también la exposición pública y el juicio durísimo al que fue sometida. Por eso, no siendo ya Familia Real, sino familia del Rey, no se siente cómoda siendo el foco. Cuando se queda en Ginebra, le gusta ir a Misa los domingos, leer y esquiar". Hola dona una exclusiva sobre el fill petit de la infanta: Miguel Urdangarin deixa els estudis.

Miguel Urdangarin GTRES
Miguel Urdangarin GTRES

Escriu la revista que "Miguel, que siempre ha ido como un tiro en sus estudios, prefiere hacer nido en otro país. Y, de momento, es Gran Bretaña, aunque la vida del hijo más pequeño de la infanta Cristina puede dar un giro, está haciendo un curso de esquí y, desde las pasadas Navidades, pasa más tiempo en Suiza porque, aunque estudió Ciencias del Mar y sigue con su máster en Gran Bretaña, puede que su futuro pase también por dedicarse al deporte". Sembla impossible però cap dels sis nebots del rei, cap, té una professió liberal. Ja és mala sort que cap dels sis Urdangarins i Marichalars siguin ni metges, ni advocats ni cap feina intel·lectual. Miguel tira a l'esport, com l'esquí. Un altre net dropo al qual mantenir amb la fortuna de l'avi Joan Carles.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!