La princesa Leonor es troba cursant el segon curs de Batxillerat Internacional en la prestigiosa escola UWC Atlantic College internacional. D'altra banda, la infanta Sofia en cursa quatre de la ESO en l'escola Santa María de los Rosales. Felip VI i Letizia estan molt orgullosos de les seves filles, són molt estudiants, i les defensen per tots els mitjans. Recentment, han tingut seriosos problemes amb la infanta Sofia.

La infanta Sofia és una aficionada de l'esport, com el seu pare, tanmateix no dels mateixos. La germana de Leonor l'apassiona el futbol. Tanmateix, aquesta afició estaria ocasionant alguns problemes a la jove en l'escola. La filla de Felip VI, que estudia en la mateixa escola que el seu pare, ha començat el curs amb mal peu i això podria fer que trontollés en els seus resultats acadèmics.

Leonor i Sofía EFE
Leonor i Sofía EFE

Els seus companys no veuen bé que jugui a futbol en l'esbarjo

Segons ha publicat el portal El Confidencial Digital, sembla que els companys de la Infanta Sofia porten algun temps fent comentaris despectius sobre els gustos esportius de la filla menor dels Reis.

La infanta Sofia trenca regles. No li importa el que li diguin i li agrada jugar a futbol en els esbarjos amb els seus companys, una cosa que no solen fer les nenes de la seva classe. Alguns encara pensen que el futbol és un "esport d'homes" i es veu apartada. Pateix desqualificatius per part dels seus companys i l'estarien afectant. Els seus pares ja són coneixedors d'això i haurien parlat amb la direcció de l'escola perquè els sembla impresentable que en el dia d'avui hi hagi nens i nenes que pensin d'aquesta forma.

Letizia a Mallorca EFE
Letizia a Mallorca EFE

A la germana de Leonor li encanta el futbol, i no només practicar-ho, també veu tots els partits. És de l'Atlètic de Madrid, com el seu pare. En més d'una ocasió han acudit al camp junts. Encara que no hi ha res confirmat, es diu que forma part d'un equip madrileny, en el que jugaria com a centrecampista.

La infanta Sofia va començar a estimar aquest esport gràcies a un professor de l'escola i es va enamorar quan va acompanyar el seu pare i la seva germana a un partit de la Champions League el 2016. En el cas de la Princesa, va anar al Wanda Metropolitano, mentre que la Infanta Sofia va acudir a un partit en el Bernabéu.