El conte de fades modern de Meghan Markle i el príncep Harry, que ha captivat, al món sencer des de 2016, sembla haver arribat a la seva fi. Les últimes notícies que arriben de la reialesa britànica suggereixen que el matrimoni dels ducs de Sussex està al caire de l'abisme. Però no només això, es diu que la Família Reial britànica estaria pressionant Harry perquè acabi de prendre la decisió de divorciar-se de Meghan i pugui tornar al Regne Unit, la seva veritable llar.

Els Windsor pressionen Harry perquè prengui una decisió

Segons ha transcendit, l'últim intent de reconciliació entre els Windsor i els Sussex, durant el funeral de la reina Isabel II, no va aconseguir calmar els ànims del nou monarca britànic, Carles III, ni del príncep Guillem, que no estan disposats a tolerar més escàndols protagonitzats per Meghan i Harry. A causa d'això, els titulars dels tabloides han advertit que ja no hi ha tornada enrere i que el divorci era l'única opció perquè Harry pugui recuperar la seva posició a la Casa Reial britànica, llevat que estiguin disposats a continuar vivint en un exili forçat als Estats Units sense cap tipus d'ajuda per part de la Casa Reial britànica.

Com era d'esperar-se, aquestes revelacions han encès totes les alarmes i les comparacions amb la polèmica història d'amor del duc de Windsor i Wallis Simpson són inevitables. Igual com aquell romanç amb una dona divorciada nord-americana que, aquesta relació també sembla estar condemnada a l'ostracisme o al fracàs, Estan destinats a repetir la història? I és que, mentre la reina Isabel II va intentar protegir tant sí com no el seu 'net favorit' en vida, ara que ella no està, la situació per a ell ha canviat dràsticament. Carles III i el príncep Guillem semblen estar ansiosos per intervenir en l'assumpte i involucrar-se'n més en la vida d'Harry. I no precisament per salvar el seu matrimoni amb Meghan Markle.

Somriures en públic, tensions en privat: les esquerdes en la relació dels Sussex

Malgrat que fa tan sols uns dies els Sussex van reaparèixer públicament, mostrant-se somrients i radiants durant un lliurament de premis a Nova York, 'The Telegraph' afirma que les coses no estan tan bé com la parella intenta fer-se veure, avivant els rumors que el príncep Harry i Meghan Markle estan cada vegada més distanciats. D'acord amb algunes fonts properes a la parella, l'exactriu de 'Suits' anhela recuperar el control de la seva pròpia vida, deixant enrere el seu passat com a membre de la reialesa britànica. De fet, alguns s'han referit a aquesta decisió com el 'Meghanrenaixement'. Una cosa que no ha estat del grat d'Harry, que mai no podrà esborrar la seva relació amb els Windsor i amb la monarquia britànica.

A més, l'esmentat mitjà també ha destacat com un senyal de distanciament entre la parella el gest de Meghan Markle, conegut com 'la cobra', durant un partit de l'NBA al qual va assistir amb Harry el passat 24 d'abril, on li va negar un petó al seu marit durant la seva aparició en la 'kiss cam'. Així mateix, també es va donar a conèixer que Harry té una habitació reservada en un luxós hotel a Montecito on sol refugiar-se quan vol escapar-se de la seva rutina familiar.