Mentre la imatge de la monarquia espanyola s’ensorra més i més, i a l’estranger parlen de Felip com el rei més impopular d’Europa, hi ha qui voldria que a la casa reial britànica li ploguessin tants atacs com als Borbons.

felip joan carles riuen gtres

La història contemporània dels Windson està plagada de daltabaixos. Les relacions extramatrimonials del príncep Carles quan estava amb Diana, la mort de la princesa, els escàndols de Sarah Ferguson, el tampax-gate de Carles i Camilla i les gresques de joventut del príncep Enric, que sembla que ha posat seny des que es va casar amb Meghan Markle.

meghan markle gtres

GTRES

La duquessa de Sussex viu el seu particular conte de fades. D’actriu de Hollywood a membre de la reialesa britànica. Qui s’ho podia imaginar? Però malgrat ella intenta ser feliç hi ha algú que se la té jurada: ni més ni menys que la seva germana (per part de pare).

samantha markle

Samantha Markle | Jeremy Vine

Samantha Markle, la germana amb esclerosi múltiple de la duquessa Meghan, està disposada a fer-li la vida impossible. I ara amenaça amb la publicació de dos llibres que, diu, seran una autèntica bomba per tot el que hi explicarà.

reina anglaterra saluda gtres

GTRES

‘A l’ombra de la duquessa’, el que sembla que serà el títol del primer llibre, hauria de veure la llum el mes d’abril, coincidint amb el naixement del primer fill d’Enric i Meghan, segons recull el diari ‘El País’. Quin regalàs, la tieta, eh?