No està escrit enlloc que els membres de les Cases reials no puguin tenir opinió política. Per què no podem veure la reina Letícia exercir el seu dret a vot? Serà que la democràcia no va amb ella. Letícia Ortiz havia de donar nous aires a la monarquia espanyola i ha acabat com tots sabem: amb l'amic compi-yogui corrupte, fent que Felip VI sigui més agressiu contra l'independentisme, detestant els sogres i sense cap mena de perfil propi: no sabem què pensa i només dona peixet per com vesteix o què s'opera. La nova Letícia es diu Meghan Markle. L'última plebea que s'ha incorporat a la reialesa europea, i a la més tradicional del continent: la britànica.

meghan i reina elisabet ii gtres

GTRES

Pot asseure's amb la mateixa postura que Elisabet II però amb perfil propi. Va entrar tota sola a casar-se amb el príncep Harry, sense necessitar un home, i ara acaba de fer-se públic que en un sopar de l'ambaixador britànic a Irlanda, Meghan es va declarar "satisfeta" amb el recent referèndum per despenalitzar l'avortament al país illenc. La indiscreció va venir d'un tuit d'una senadora irlandesa, que ja ha esborrat, on hi deia:  "La duquessa i jo vam parlar sobre el resultat del recent referèndum, ella es va mostrar satisfeta amb el resultat". Un membre de la reialesa satisfet amb un referèndum (Letícia detesta el referèndum català) i feliç que les dones siguin lliures d'interrompre el seu embaràs. 

La catòlica república d'Irlanda va triar: avortar ha de ser legal: 66% / avortar ha de seguir sent un delicte: 33%. Qualsevol persona ha de poder opinar, però només Meghan d'entre els royals ho ha fet. Polèmica als tabloides per si ha estat una irresponsabilitat o un signe del nou temps. Les activistes feministes irlandeses han publicat tuits que acrediten que Meghan els va donar suport en la campanya proavortista. I ho ha fet a una República, la irlandesa.

meghan efe

EFE

La princesa Elionor de Borbó potser no hi serà a temps de ser la nova Meghan. Villarejo, Corinna, Letícia i Felip estan fent agonitzar la Corona.