La reina Letícia no és amiga de disfresses. Com a molt, l'hem vist com si fos una vigorèxica amb els músculs molt tonificats, seriosa i implacable com una institutriu o empipada com una mona quan els seus sogres fan alguna cosa que a ella no li agrada. Però tot ho expressa amb la cara i amb el seu cos. Com a molt, el màxim de disfressada que l'hem vista ha estat quan s'ha posat les gales de reina de conte de fades:

leticia vestit rosa gtres japo

Letícia (GTRES)

Per això és poc probable que la reina espanyola sigui tan polèmica algun dia com ara ho ha estat Marta Luisa de Noruega, que ha demostrat no tenir vergonya i prendre's a ella mateixa amb una sana conya que ja aniria bé veure de tant en tant als Borbons. La princesa nòrdica ha protagonitzat la disfressa de la qual més s'ha parlat aquest Halloween.

DL u444710 001

Marta Luisa de Noruega (GTRES)

Ella i la seva parella, el xaman Durek Verret, protagonitzen un vídeo disfressats d'extraterrestres, maquillats i vestits per a l'ocasió. I el que és el millor del vídeo, parlant com si fossin alienígenes o marcians acabats d'aterrar a La Terra: "Què maco i quin lloc tan estrany és aquest. Els humans em semblen fascinants". 

Brillant. Veure algun dia així a Letícia? Posin-se fulles i esperin asseguts.