Letícia i Felip tenen seriosos problemes en el seu matrimoni. Des que van afrontar una important crisi el 2012, no han aconseguit solucionar les seves diferències. Entre ells la relació està totalment trencada. La reina va voler divorciar-se i fugir de Zarzuela, però és una cosa que Casa Reial no contemplava. Es creu que ambdós haurien optat pel cessament de la convivència, seguint el model de Joan Carles i Sofia. Ara se sap que el veritable motiu d'aquesta nul·la relació és una infidelitat. Jaime del Burgo va destapar que la mare de Leonor i Sofia havia estat infidel al rei amb ell durant diversos anys. Felip mai no perdonarà una mentida. Es va sentir totalment decebut amb la mare de les seves filles, la que se suposava era l'amor de la seva vida.

felipe letizia cotxe gtres
Felip Letícia cotxe gtres

En l'actualitat s'ha iniciat una campanya de desprestigi contra ella per deixar-la en un segon pla. Felip ha cobrat més força en la institució i això és una cosa que no agrada a Letícia. Recentment s'han enfadat pels últims moviments dels Borbó. El cap de setmana passat tota la família es va reunir per assistir al casament de l'alcalde de Madrid. Incluido Joan Carles I. No només va tornar a Espanya sinó que es va quedar tot el cap de setmana. A la capital i en Zarzuela. Diumenge es va celebrar un dinar en el seu honor.

Letícia marxa de casa per culpa de Joan Carles

Aquests moviments van provocar una forta discussió entre Felip i Letícia quan tots van marxar. Després d'aquesta acalorada discussió motivada per la presència dels Borbó, com de costum, la reina va agafar les claus del cotxe i va marxar de Zarzuela, no és la primera vegada que ho fa i es desconeix cap a on es dirigeix. Sempre succeeix a l'hora de sopar o de vegades de matinada. El rei estava molt cansat per tots els esdeveniments dels últims dies i la seva agenda institucional, Letícia no tenia cap compromís en tota la setmana. Però va enviar els seus escortes a perseguir-la perquè no fes cap bogeria.

LEtizia pasqua 2019 EP
Letícia pasqua 2019 EP

Letícia condueix d'una forma molt brusca i veloç quan està enfadada, no vol que tingui un accident. Es van posar els cotxes darrere per protegir-la. Va fer un volt i quan es va sentir menys acalorada va tornar a casa per anar-se'n a dormir. Felip i Letícia dormen en habitacions separades, fins i tot es diu que des de fa uns anys ja tampoc no dorm al Pavelló del Príncep, sinó en un edifici limítrof al palau de Zarzuela, és el seu favorit.