Jaime del Burgo ha fet molt mal a Letícia. L'advocat ha revelat un dels secrets més ben guardats de la Zarzuela fins ara. Segons l'ex de Telma Ortiz, la reina hauria estat infidel a Felip VI amb ell durant diversos anys. Sembla que algú s'ha encarregat d'iniciar aquesta campanya de desprestigi contra la mare de Leonor i Sofia, i podria estar orquestrada per Juan Carlos. Finalment, han aconseguit el seu propòsit i Letícia ha perdut força en la institució, tant que ha quedat relegada a un segon pla. Una dona controladora i calculadora com ella s'ha quedat sola. Els Borbons han guanyat la batalla.

Juan Carlos sabia que destruir Letícia seria una missió senzilla, ja que té molts episodis per amagar. Ella mai no va imaginar que es convertiria en reina i va actuar com a tal. Fins i tot es parla molt malament d'ella en TVE, quan treballava en els informatius al costat d'Alfredo Urdaci. Allà hi ha molts companys que estan disposats a trencar el seu silenci a canvi de diners. Jaime del Burgo està escrivint un llibre sobre la seva història amb la reina i podria trencar el seu silenci.

Letizia missa gómez grèvol
Letícia missa Gómez grèvol

Letícia té mala relació amb els seus companys de TVE

Letícia té molt pocs amics a la cadena pública. Gairebé cap, no podia dir que la majoria només eren companys de feina i res més. Quan acabava l'informatiu marxava sola. Són molts els que se l'han jugat publicant informacions falses sobre ella.

Fa un temps es va revelar un dels malnoms de la llavors presentadora en TVE. Alguns dels seus companys l'anomenaven "Letícia, la fictícia" perquè era una persona molt falsa. Diuen que anava sempre amb una cara, però la veritable era una altra de ben diferent. No li importa trepitjar qualsevol company per aconseguir el seu objectiu. Va aconseguir ser presentador d'informatius, però la seva il·lusió si no s'hagués creuat Felipe al seu camí era convertir-se en directora d'informatius.

Serà molt fàcil acabar amb la reina si Jaime del Burgo volgués, o el mateix Juan Carlos. Casa Reial ha volgut frenar el lideratge de Letícia, però no vol fer-li mal.

Letizia en TVE
Letícia a TVE