El matrimoni de Felipe i Letizia passa una mala època. Les declaracions de Jaime del Burgo n'han erosionat encara més a la parella. L'advocat ha trencat l'acord que van firmar fa anys sobre aquesta relació de conveniència. Segons la seva versió, la reina hauria estat infidel al rei amb ell durant diversos anys, però no és la veritat. La relació entre els monarques sempre ha estat una farsa. El llavors príncep necessitava una dona per heretar el tron, i era obligatori que li donés descendència. Li van parlar de la periodista, una de les dones més ambicioses que havien conegut, i li van dir que ella estaria disposada a convertir-se reina a canvi del que sigui. Van firmar un acord de confidencialitat en el qual tant ell com ella podien tenir les parelles que volguessin, només havien de mantenir les formes i formar una família, a més d'atendre les necessitats institucionals. En aquella època, Letizia ja estava amb Jaime del Burgo.

Felipe Letizia Leonor Sofia cara rara GTRES
Felipe Letizia Leonor Sofia cara rara GTRES

Felipe i Letizia han intentat tapar aquesta història en els últims anys, però ja que ha sortit tot a la llum han preferit deixar de fingir, especialment Felipe, que en els últims mesos ha desaparegut completament de Zarzuela. Ha sortit gairebé tots els caps de setmana i sempre sense la reina. S'ha reunit amb els seus amics de la infantesa, amb els quals ha recuperat el contacte. Però no només hi ha amics. També algunes amigues especials amb les quals el rei ha reprès relacions.

Letizia s'enfada amb Felipe per no mantenir les formes, matrimoni trencat

Quan Letizia ha estat a Guatemala, Felipe ha portat als seus amics i amigues a Zarzuela, una cosa que ha molestat bastant la reina. Els reis van discutir per aquesta nova mania del monarca de no amagar-se. Posaran en perill el matrimoni i li donaran la raó als seus detractors. La relació està totalment trencada.

Si Felipe no es comporta i no fingeix ser un matrimoni feliç, Letizia farà el mateix. També portarà els seus amics i amigues a Zarzuela i no li importarà que alguna càmera pugui aconseguir alguna fotografia més compromesa. El rei sap que en el seu grup d'amics n'hi ha algun que és més que un amic. La corona podria acabar-se si es descobreix que algun dels dos està amb una altra persona, ja que el divorci dels reis s'hauria de fer públic sent un gran escàndol i una gran mentida als ciutadans.

Leibovitz Felipe Letizia TVE
Leibovitz Felipe Letizia TVE