Molt es parla de la relació entre Felip i Letícia en aquests últims mesos després de la campanya de desprestigi cap a la reina. Jaime del Burgo ha destapat el secret més gran de Zarzuela. Segons sempre la seva versió, la monarca hauria estat infidel al seu marit amb ell durant diversos anys i aquest hauria estat el veritable motiu de la crisi del seu matrimoni. Però hi ha altres versions, i és que les fonts més crítiques asseguren que no ha existit infidelitat perquè la relació era consensuada pel pare d'Elionor i Sofia, ja que el matrimoni és una autèntica farsa. Es va firmar un acord perquè el fill de Joan Carles I pogués heretar el tron en un futur. Necessitava una dona i descendència.

Les fonts més crítiques cap a la corona han parlat públicament d'una misteriosa dona que acompanya a Felip VI amb els seus amics als seus actes privats. Sense Letícia. Es tractaria d'una rica hereva de Madrid. Laura Rodríguez parla de "la seva nova amant". "Una dona amb qui porta sortint molts anys, tal com va confessar Jaime Peñafiel en una columna. Pertany al seu grup d'amics i és cosina dels nets de Franco. El seu pare és cosí del Marquès de Villaverde. Ella viu a Pozuelo de Alarcón. Amb ella freqüenta les festes a les cases dels seus amics, els germans Fuster. És una dona rossa, alta i molt guapa. Actualment està divorciada", destapa.

Letizia Ana Botín Antonio Garamendi GTRES
Letícia Ana Botín Antonio Garamendi GTRES

Letícia també es veu amb un amic molt especial quan Felip no està a casa

Però no seria l'únic que comparteix la seva vida amb una altra persona que no és la seva dona. Letícia també es veuria amb un altre home que no és Felip. Hi ha algunes fonts que s'atreveixen a parlar de relació, mentre que d'altres, més cautes, no volen precipitar-se i parlen d'una relació d'amistat. La reina s'ha mogut en un cercle molt reduït però de grans amics i amigues.

Quan Felip VI no està a casa, Letícia queda amb aquest misteriós home, un reconegut empresari, milionari, en Zarzuela. Casa Reial intenta que cap de les amistats dels reis no surtin a la llum perquè no es comencin a fer especulacions.

Jaime Peñafiel afirma que Letícia també té vida amb una altra parella, perquè el matrimoni dels reis és inexistent. Aquestes fonts crítiques a Zarzuela s'atreveixen a reconèixer que és una persona que coneix des de fa molt temps. "Crec que està preparant la seva sortida de la Casa Real", diuen. És una dona molt ambiciosa, i no va amb qualsevol. "Només pot ser un milionari i una persona molt interessant", conclouen.

Letizia Sofia GTRES
Letícia Sofia GTRES