Se celebra la primera semifinal del Benidorm Fest on s'escolliran els primers quatre finalistes. Només hi ha una plaça per representar Espanya a Eurovisió. Una d'elles pot ser per a Alice Wonder, una de les revolucionàries ben plantades mentrestant conegut. En aquesta edició es presenten concursants d'OT com Alfred, Famous o Agoney. Alice Wonder és conegut per haver fet plorar la reina en persona Letizia en públic durant l'homenatge d'Estat a les víctimes de la pandèmia i el personal sanitari el mes de juliol passat. Posteriorment es van fer una fotografia juntes, i assegura que li va caure "molt bé".

Alice Wonder es presenta al festival amb una balada personal del més emocionant. Només amb escoltar-la et posa els pèls de punta. És una bona aposta ja que s'allunya totalment als estils habituals en aquest tipus d'esdeveniments. En un primer moment l'artista no es volia presentar, però el seu equip la va convèncer. "Soc molt de lluitar contra el prejudici, per això em vaig dir: 'Vinga'", explicava.

Alice Wonder
Alice Wonder

La cantant va triar la cançó "menys pretensiosa" del seu repertori, encara que també la que més el defineix. "Aquesta soc jo en aquests moments", diu. Per això cala més profund: "Què més dona el que diguin? No saben res del que porto dins", resa la lletra del tema que presenta al festival.

Així va néixer Alice Wonder, una de les favorites per representar Espanya a Eurovisió

Darrere d'Alice Wonder s'amaga una dona madrilenya que va néixer el 1998, amb poc més de dues dècades a la seva esquena, que atén el nom d'Alicia Climent Barriuso. Des que té ús de raó escriu cançons "com de defujo". El seu pare li va transmetre l'amor per la música. Així que no sembla estrany que des de petita muntés una banda amb la seva millor amiga, la coneguda actriu Mireia Balic, que participarà en la setena temporada d''Élite'.

https://www.youtube.com/watch?v=XqFvs73dwFw

Ella volia estudiar el Batxillerat d'Arts, no disponible en totes les escoles, per això va haver de canviar-se d'institut i allà va conèixer un altre bon amic que li va posar el malnom que ara utilitza com a nom artístic, Alice. Surt de la pel·lícula 'Alicia al País de les meravelles' i amb el videojoc 'Alice Mandes Returns'.

Va començar a publicar petits vídeos a Instagram, on a poc a poc va aconseguir més fans, aconsellada per una altra amiga. El 2017 va debutar amb el seu primer EP, 'Take Off'.

"És un repte, perquè no és la meva zona de confort. Mai no he tingut grans expectatives d'aparèixer en programes de televisió ni l'estil del festival és el meu. Però fer aquest pas suposa un avanç molt gran, de missatge global," explica a El Mundo. Està segura que aquest pas li canviarà totalment la vida.