Letícia s'ha vist atrapada entre l'espasa i la paret. El 2023 havia de ser un dels més reeixits de la seva carrera. Havia aconseguit reconstruir la imatge de la corona espanyola i recuperar la confiança dels ciutadans, ja totalment allunyada del cognom Borbó. Tanmateix, a finals d'any, algú va començar una campanya de desprestigi contra ella per haver eclipsat Felip VI. El rei va quedar relegat a un segon pla totalment desenfocat en cadascuna una de les aparicions de la parella, mentre que ella sempre era la gran protagonista. La reina s'ha emportat sempre tots els afalacs. És considerada la monarca amb més estil i elegància de totes les monarquies europees.

Letizia es grava en mòbil GTRES
Letícia es grava en mòbil GTRES

Tanmateix, Letícia sempre l'han perseguit els testimonis d'homes que han passat per la seva vida en algun moment. Ella era plebea, i encara que ara ningú no ho diria, el seu passat sempre està allà. Això és del que tenia por Joan Carles, que el passat de l'asturiana pogués esquitxar-los. Van haver d'ocultar moltes coses i destruir moltes proves, com els seus dos suposats avortaments. Però hi ha persones a qui no han pogut callar, com per exemple, a Jaime del Burgo. L'advocat ha tornat a la vida de la reina i ha destapat un episodi que pensava que ja estaria en l'oblit. Segons l'ex de Telma Ortiz, Letícia va ser infidel a Felip amb ell en diverses ocasions.

El secret de l'ascens de Letícia que callen a TVE

Però no hauria estat l'única relació extramatrimonial de Letícia. El 2003, quan va conèixer a Felip en un sopar organitzat per Pedro Erquicia, la reina va mentir, no estava soltera. Segons Jaime del Burgo tots dos mantenien una relació, però mentrestant també es veia amb David Tejera, una cosa que va confirmar el mateix protagonista de la història.

En una entrevista concedida al diari 'Llevant', Tejera assegura que "quan tot va passar vaig tenir tres possibilitats: adular-la mentint, dir la veritat, parlar-ne malament i quedar com un rancorós ressentit, o bé deixar que cadascú tregui les seves conclusions". "Va ser aquesta la que vaig escollir", assegura, ja que "ni l'he adulat ni l'he criticat amb rancúnia", justificant-se en argumentar que això "és el més honest que podia fer". "M'han temptat per escriure sobre Letícia, però de moment, que corri l'aire," afegeix, apuntant que té "coses més importants a fer". "En aquest país, no és tan fàcil publicar històries d'aquest caire; tot i que anem obrint els ulls, encara queda un cercle poderós disposat a tancar files", afegeix. Amb les seves paraules confirma que va existir una relació entre ells.

Letizia presentat el telenotícies RTVE
Letícia presentant el telenotícies RTVE

I encara podrien parlar molts més. Letícia va aconseguir convertir-se en presentadora d'informatius en TVE amb Alfredo Urdaci, però la seva aventura en els informatius va durar poc en conèixer a Felip, i encara rai, perquè s'estava guanyant una infinitat d'enemistats. Ningú no va acceptar el lloc de la reina. I és que són molts els que van creure que va arribar a dit. La periodista tenia moltes amistats entre els alts executius, els mateixos que li van donar l'oportunitat. Creuen que darrere d'aquesta oportunitat hi havia alguna cosa més, i és que ella sabia com conquistar els homes. Aquestes persones podrien participar en el pròxim llibre de Jaime del Burgo que pretén infligir un cop mortal a Letícia.