Felip VI és indubtablement un dels homes més atractius d'Espanya. Quan era un jove príncep, totes les dones anaven després d'ell. Un noi ben plantat, alt, fort, amb el cabell clar i els ulls blaus. Sembla que no passin els anys per ell perquè als seus 56 anys que va complir el passat 30 de gener, és més jove que mai. També se li considera un dels homes més elegants. Motiu que ha portat a molts a preguntar-se si el rei s'hauria sotmès a algun retoc estètic en aquests anys, com ja ha fet en més d'una ocasió Letizia, o el mateix Juan Carlos. L'emèrit acostumava a cuidar la seva pell a la prestigiosa Clínica Planes de Barcelona.

En les seves últimes aparicions es va considerar que Felip VI podria haver-se sotmès a alguns retocs estètics per millorar l'elasticitat i lluminositat de la seva pell. En és aspecte Letizia li està canviant, és ella qui l'obliga a sotmetre's a tractaments estètics, a alimentar-se de forma saludable i a practicar exercici físic tots els dies.

Felipe a Medinaceli
Felipe a Medinaceli

El veritable motiu del rejoveniment de Felipe és herència de Juan Carlos

El metge José Ramón Goméz va analitzar diverses fotografies del rei i va deixar constància de l'evident i bona salut capital del monarca, una cosa que no és gaire habitual en persones de la seva edat. Tanmateix, aquest abundant cabell canós podria tenir truc, i és que Letizia li hauria recomanat millorar la seva cabellera, però aquest s'hauria negat. Podria prendre pastilles per controlar la caiguda i frenar-la. Un tractament per tota la vida. Ell s'ha negat a sotmetre's a un empelt capil·lar a les zones que comença a clarejar.

Felipe a Sòria
Felipe a Sòria

Segons el doctor, té una bona fisonomia de pòmuls i una pell molt sana, a més de la seva figura esvelta. No és habitual veure aquests factors en una persona de 56 anys. Això ajuda molt l'envelliment. Gràcies a aquests pòmuls molt típics dels Borbó, sembla que el pas del temps no passi per a ell, una cosa similar el succeeix Juan Carlos, que no té gaires arrugues per a la seva edat. La seva cara és més arrodonida.

Pilar Eyre està convençuda que Felipe se sotmet en Zarzuela amb el metge de Letizia a tractaments estètics menors, com les injeccions de vitamines o àcid hialurònic. "Felipe s'havia posat bòtox a l'entrecella i al front, que la tenia amb moltes arrugues. Molts homes ho fan, Sánchez tenia abans les celles molt frunzides. Pablo Iglesias ho hauria d'haver fet perquè té una expressió molt severa i antipàtica. Però en aquest cas a Felipe se li havien tret els efectes del bòtox. Li han dit que se l'havia d'arreglar i s'ha fet un petit pinchacito que ja es va notar a la presa de possessió dels ministres", va comentar la periodista