La cirurgia estètica a la cara fa estralls, i sinó que li ho preguntin a Letícia. Va succeir a la visita que va fer a Lerma (Burgos). Va ser durant la passejada de la reina pels carrers, després d'un gest de Letícia que va captar l'atenció d'En Blau: aquell moment de la reina ajupida a collir el bastó d'una senyora gran. Ara Sálvame ha emès en exclusiva el vídeo d'un ciutadà gravant amb el mòbil la conversa de Letícia i aquesta veïna de 93 anys.

leticia cull bastó gtres

leticia besamanos T5

GTRES / Telecinco (Clica la foto per veure el moment Letícia i àvia, minut 2:34:00)

Letícia molt somrient entre crits de "viva la reina" s'apropa a una veïna i la conversa va així. Letícia: "Qué matrimonio tan mayor, tan, tan bien. ¿Cómo se encuentra?". Veïna: "Un poquito... he estado en una residencia". Letícia, que ja estava informada de l'edat de la senyora "Hombre, con 93 años... ya hay que dar gracias". La veïna li pregunta a la reina quants anys té. Letícia: "Yo tengo 46". Veïna: "Yo te echaba muchos más". Letícia no mou un múscul somriu, i li diu "Cuídese". Educada però sobtada per la sinceritat de la Tercera Edat. A la reina li ha costat molts diners passar pel quiròfan per semblar més jove i la saviesa popular li diu que el bisturí no treu anys sinó que n'afegeix.

leticia lerma GTRES

GTRES

El besamans és un costum medieval i sembla mentida que alguns ciutadans encara es considerin súbdits i besin l'anell o la mà dels reis. El vídeo de Telecinco segueix. La reina cull el bastó de la iaia de 93 anys. aborda una altra veïna. Letícia: "Pero aquí en Lerma viven ustedes mucho tiempo. Qué maravilla. Qué bien están". Veïna: "Señora, perdón por saludarla". Letícia: "Al contrario. Nada, nada. Muy bien". Un vídeo amable que deixa bé la reina per la seva proximitat. Però la senyora gran li dona una lliçó que ningú gosa dir a les persones operades de cirurgia estètica. Mila Ximénez a plató vol beatificar la reina: "En lugar de saludar parece que bendice".

leticia i avies CR

Casa Real

Telecinco deixa el vídeo pel final perquè els seus col·laboradors no el comentin. En Blau ja ha explicat diverses vegades el veto que existeix a les TV espanyoles: "De Felipe y Letizia, nada". Però la veïna de 93 anys diu més que totes les TV juntes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat