Els reis Felip i Letícia són uns enamorats del teatre. Cada vegada que el Teatro Real de Madrid inaugura temporada, allà que hi són. I enguany tampoc no han faltat a la cita cultural. Això sí, si per alguna cosa destaca la presència dels monarques a aquest esdeveniment, és pels looks que duu normalment la Reina. 

Vestit llarg, elegant i molt sofisticada: així acostuma a anar vestida sempre en aquesta nit de teatre. I això ha fet que la seva arribada vingués envoltada d'una gran expectació. L'outfit que ha escollit no ha defraudat pas, més aviat tot el contrari. Tothom ha quedat bocabadat amb el model que ha lluït, i és que era molt afavoridor. 

El dissenyador? Pedro del Hierro. I l'estil? D'autèntica deessa grega. L'escot asimètric és el que més crida l'atenció d'aquesta original granota, així com la cua que sobresurt i fa, alhora, de capa. Molts han aplaudit el patró, ja que aconsegueix crear un efecte òptic que fa semblar que en realitat es tracta d'un vestit.

LETICIA I FELIP TEATRE REIAL  EFE

Reis teatro real 2 EFE

EFE

Ara bé, les revistes del cor s'han fixat en un altre detall: en la semblança del disseny amb un que va lluir Diane Kruger fa un parell d'anys. En el seu cas, per això, era en vermell i de Donna Karan. 

diane kruger i leticia  GTRES

GTRES

Com si d'una estrella de Hollywood es tractés, la Reina va arribar al teatre trepitjant fort. Va dur les sabates i la bossa de mà a conjunt, en el mateix blau marí de la granota. Però el que més va destacar van ser les espectaculars arracades de Bulgari: topazi blau cel i diamants blancs. 

Amb el cabell recollit i encertant amb un maquillatge suau i natural. Tot, amb la pell visiblement més morena i un somriure d'orella a orella. Sembla que Letícia va gaudir de valent de la nit i que no va fer cas ni dels llaços grocs que van colar-se al teatre ni dels crits de "fora". 

Reis teatro real EFE

EFE

La Reina engega ja el cap de setmana, ja que no té més actes previstos a l'agenda oficial.