Zarzuela ha embogit amb els vídeos promocionals dels reis Felip i Letícia per Espanya. Aquest dijous han estat a Extremadura i divendres no tenien cap acte oficial. Però com que de la Corona tot s'aprofita, han fet un vídeo del check out de l'hotel on han dormit. Un vídeo dels reis, la princesa i la infanta sortint del Parador Nacional. L'excusa per sentir extremenys cridant Viva España, o Viva la princesa.

leticia i filles efe

La reina i les filles, EFE

 

El detall que es repeteix és la filla gran Elionora punt de fer 15 anys, vestida com una nina mentre la petita de 13, Sofia, porta pantalons i va molt més normal. Letícia, mare helicòpter que tot ho controla, té clar que l'hereva ha d'anar més formal i Sofia, que juga a futbol i és més desimbolta, pot vestir amb més personalitat. Costa trobar tres fotografies d'Elionor en pantalons. 

elionor vestit merida efe

Elionor amb vestidet de sanefas i màniga ampla, EFE

infanta sofia vestit merida efe

Sofia amb pantalons i samarreta, EFE

Posats a buscar detalls diferents de les dues germanes, Elionor vesteix de Mango i Sofia de Massimo Dutti. La petita una marca gallega i l'hereva una marca catalana. Letícia no fa res debades.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat