L'estiu Borbó d'enguany ha estat molt intens. Els reis Felip i Letícia no han parat quiets i les seves vacances han protagonitzat un munt de titulars. Primer, la monarca va acompanyar les nenes fins a Nova York abans que comencessin el campament en el qual les havien inscrit. Del viatge de noies, a presidir actes durant el mes de juliol fins que van tornar Elionor i Sofia. Tocava visitar l'àvia Ortiz a Astúries, però el rei Felip no va acompanyar-les.

El Rei, mentrestant, va passar uns dies amb la reina Sofia a Mallorca. Una estada a Marivent a la qual uns dies més tard van sumar-se elles. La complicitat amb l'emèrita va ser evident -potser massa i tot-, el que va fer oblidar una mica la mala relació que té amb Letícia. Anant juntes al mercat, somrient durant els sopars que feien juntes... Tot pau i harmonia.

leticia sofia nenes mercat peix efe

EFE

Aviat van acomiadar-se de la iaia i van posar rumb a les vacances privades que fan cada estiu. Enguany molts mitjans han assegurat que han escollit les illes gregues com a destí. A bord d'un creuer amb la companyia d'uns amics, han passat uns dies de desconnexió total.

Però les vacances passen ràpidament, i ja hem tornat a veure en Felip públicament. El rei ha aparegut aquest cap de setmana a Menorca, on ha participat en la regata de la copa del rei de vaixells clàssics. Se l'ha vist molt ben acompanyat, per cert, al costat d'una amiga d'Obama amb molt de poder a les Balears.

rei felip menorca  clasicosmenorca

@Clasicosmenorca

Va dir-se que la reina Letícia i les nenes acompanyarien Felip per aprofitar l'últim cap de setmana abans de reprendre l'agenda oficial. Però no ha estat així... On és la Reina? Com és que torna a estar en una ciutat diferent de la del marit? Estan ja a La Zarzuela? 

leticia horitzó  GTRES

GTRES

Sigui com sigui, no haurem d'esperar molt per veure'ls junts. Dimecres tornen a la vida pública, quan apareixeran a Salamanca per presidir la inauguració de la fira del sector agropecuari. Però serà dissabte 8 el dia gran. I és que és el dia en el qual Elionor presidirà un acte per primer cop

L'hereva, de 12 anys, comença a tenir agenda oficial i a tenir un paper més important dins de la Casa Reial.

Elionor Leticia GTRES

GTRES

Com ho farà? Enlluernarà Astúries? Farà el seu primer acte públic? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat