Què va passar el 31 d'octubre del 2003? Que la vida de Letizia Ortiz Rocasolano canviava com un mitjó. Aquell dia es va saber que festejava amb l'aleshores príncep Felip i que per tant, si la cosa anava bé, esdevindria un dia la reina d'Espanya. Aquell divendres presentaria el seu darrer Telediario al costat d'Alfredo Urdaci després que s'esbombés el seu affaire i la notícia corrés com la pólvora. Per culpa de qui? De Terelu Campos, que al seu magazin de Telemadrid, Con T de tarde, avançava que el Borbó tenia una nòvia periodista i que planejava casar-se amb ella.

terelu telemadrid
Terelu Campos / Telemadrid
letizia felipe novios
Letícia i Felip, quan eren novios

La filla de María Teresa Campos va donar l'exclusiva que va posar el país potes enlaire, i ho ha recordat en un podcast, 'Menudo Cuadro', conduït per David Andújar i David Insua: “Yo empiezo el programa y decimos: ‘Vamos a jugar, pero sin decir el nombre’. Y mi madre me escribe y me dice: ‘Sé que lo sabes. Dilo. Di el nombre’. Entonces yo dije: ‘Si mi mi madre dice que lo diga, lo digo’. Y dije: ‘Estáis hablando de Letizia Ortiz’”, recorda Terelu sobre aquell dia que va posar nom i cara a la nova il·lusió del príncep Felip. Terelu, posant al focus una dona, fins aleshores, periodista, que volia passar desapercebuda i que ningú no sabés res de les seves visites a Zarzuela. Letícia va deixar d'estar en l'anonimat i va començar l'exposició pública que l'acompanyaria per sempre més... Com s'ho va prendre ella? Evidentment, li va provar com una puntada de peu allà on fa més mal. Per què? Perquè fins aquell moment, l'asturiana havia aconseguit que la relació amb Felip es perllongués durant més d'un any fora dels focus dels fotògrafs i lliure d'indiscrecions. Ni tan sols als passadissos de Torrespaña Letícia deia massa de "ese chico, Juan", amb el que sortia, dissimulant i mentint sobre el seu nom, i dient pocs detalls sobre ell.

letizia felipe enfadada
Letícia i Felip / Efe

Com va reaccionar Letícia en saber el que havia fet Terelu? Feta una fúria. Va començar a rajar lo más lindo a maquillatge, a TVE: “Ese día me puso a caldo en maquillaje de Televisión Española. Porque lo que ella no sabía es que yo todavía tenía amigas allí”, revela Terelu Campos. A la col·laboradora de Sálvame li van xiular les orelles de mala manera amb la llista d'insults que li va dedicar Letícia, i assegura que “dijo un taco sobre mí”. “¿La cerda esta?”, li pregunten al podcast. La seva resposta, ben explícita: “Más o menos, más o menos…”. Com està ara la seva relació? És ara Terelu Campos sant de la devoció de Letícia, o des d'aquell dia li va posar la creu per sempre més? El que sí se sap és que qui és fan del clan Campos és la reina emèrita Sofia. La mateixa Terelu va revelar a Viva la vida que “Siempre que he visto a la reina Sofía me ha preguntado por mi madre”. I tenint en compte com odia Letícia a la seva sogra, no seria gens estrany pensar que Las amigas de mis enemigas son mis enemigas.