Existeix un distanciament entre Felipe i Letizia, o això és el que volen fer creure alguns experts a Casa Reial. Segons Pilar Eyre, els reis han viscut grans discussions al llarg dels seus 20 anys d'amor. És l'únic matrimoni que es manté dret en la família reial, però en algunes ocasions ha estat a punt de desinflar-se. Una de les primeres discussions va ser en el bateig d'Irene Urdangarin. La infanta Cristina va demanar al seu germà que els seus sogres es quedessin a Zarzuela, però la princesa es va negar en rotund. Tampoc no va voler assistir a l'aniversari d'Iñaki Urdangarin, però va ser obligada. No obstant això, quan van estar a punt d'anunciar el seu divorci va ser quan els va esquitxar el cas Noós i la corona va estar a punt d'anar-se'n a l'aigua. La mare de Leonor i Sofia començava a sortir amb amigues, sense la presència de Felipe. Sembla que el rei va saber com parar-li els peus. Si es divorciava, no podria veure les seves filles, que es quedarien a Zarzuela.

L'última gran discussió va ser pel futur de Leonor. Segons Pilar Eyre, Letizia creu que no és necessari que Leonor realitzi la formació militar. Seria ideal que anés a la universitat amb els companys de la seva edat. Mentre que Felipe manté que és una cosa obligatòria per a una futura Cap d'Estat. Són tres anys perduts o aprofitats?

Felipe neu efe
Felipe neu efe

Felip passa la nit amb uns amics allunyat de Letícia

Ara per ara, sembla que a simple vista Felipe i Letizia haurien aparcat les seves diferències. Els dos acudeixen nombrosos actes públics en companyia, encara que se'ls pot veure fent plans per separat. El cap de setmana passat ambdós van estar a Granada, on es va celebrar la desfilada de les Forces Armades. La nit d'abans, el Rei va assistir en solitari a un acte del Dia de les Forces Armades a Motril (Granada), on va presidir una Revista Aeronaval i va veure una demostració dinàmica de mitjans i personal de les Forces Armades i Guàrdia Civil.

Felipe restaurant Granada
Felipe restaurant Granada

Quan van acabar els actes oficials, Felip VI va optar per relaxar-se i gaudir del lleure nocturn de la ciutat. Va acudir amb uns amics a sopar a un conegut restaurant. Mentrestant, Letizia continuava a Madrid. Va arribar a la ciutat andalusa el mateix dia de l'acte oficial.

No és la primera vegada que es veu Felip VI fer algun pla en solitari. Fa uns mesos ja va estar esquiant a Baqueira Beret amb uns amics. Va pujar i va baixar el mateix dia. Unes setmanes més tard va acompanyar a la seva mare a Palma de Mallorca, allà també va sopar amb un grup d'amics. Letizia es va quedar a Zarzuela. La vida d'ambdós s'assembla cada vegada més a la de Juan Carlos i Sofia, una relació completament trencada.