Pot un tall de cabells eclipsar la visita oficial més important que han rebut Felip i Letícia? Per la premsa plebea sí. El país més poblat del món eclipsat per un perruquer. El president de la Xina, segona potència mundial, arriba a Madrid i Letícia ha decidit que ella no quedarà en segon terme. Els gairebé dos mil milions de xinesos ja tenen molt vistos Xi Jinping i la seva esposa Peng Liyuan així que la reina els ensenya un canvi de look que segons la premsa del cor és "perfecte": "Un LOB desfilado solo en la parte delantera –¿puede que la melena de Jennifer Aniston en los 2000 haya tenido algo que ver?, estamos ante el corte de pelo P-E-R-F-E-C-T-O para: 1) Restar años. 2) No perder el factor cool. 3) Dar volumen al cabello. 4) Redondear un rostro alargado" (Vogue).

leticia tall cabells GTRES

GTRES

leticia cabells efe

EFE

Els matrimonis s'han intercanviat els regals més estranys que un pot trobar a un basar xinès: una samarreta de la selecció espanyola a canvi d'un disc de cançons de la primera Dama de la Xina, que és soprano. Aquí tenen una mostra del que hauran de sentir Elionor i Sofia cada matí a Palau:

Pel que fa al duel d'estilismes de les dues primeres dames, un empat a blaus. Letícia "un favorecedor vestido azul realizado en seda, con un diseño de falda plisada de largo midi y botonadura joya en la espalda de Felipe Varela" (Vanitatis) i les ostentoses polseres bessones extretes d'una corona reial que ja va dur fa poc :

leticia xina blau gtres

GTRES

L'endemà han presidit la tradicional formació militar de l'exèrcit espanyol, que al costat del xinès és minso però que omple el pati d'armes de Palau. Letícia ha triat una batamanta rosa. Feia fred a Madrid:

leticia felip xina efe 

EFE

La visita d'Estat més important del regnat de Felip seguirà sense discutir de respecte als Drets Humans. Ni Tiananmén ni l'1-O: parlen de pentinats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat