El tour de Felip i Letícia s'acosta a Catalunya. Era una parada anterior a l'arribada divendres a Figueres i Barcelona però la visita catalana s'ha anul·lat i es farà sense avisar ni quan ni on. Aquest dimecres han anat a un indret on no els esperaven manifestacions en contra: Castella i Lleó, en concret a la província de Sòria i a un petit poblet, Vinuesa. Allà la reina ha tornat a lluir una cua de cavall que repeteix tot el desconfinament i ara ja es desvela per què opta per aquest pentinat informal. No és per la calor sinó per poder posar-se i treure's millor la mascareta:

leticia soria cua de cavall gtres

leticia soria EFE

Letícia a Sòria GTRES / EFE

Segons revela Lecturas "Es el hecho de tener el rostro totalmente despejado para facilitar ponerse y quitarle la mascarilla a menudo evitando cualquier incidente o posible enredo con el cabello". Letícia només té por a una cosa: les càmeres de fotos que la puguin treure desmillorada o barallant-se amb els cabells. I va amb cua per tota Espanya:

leticia marca pits GTRES

leticia esquena gtres

leticia primer pla andalusia gtres

Letícia a Castella La Manxa, Benidorm i Andalusia EFE / GTRES

Letícia s'ha assegut als bancs del poble de la província més despoblada d'Espanya per xerrar amb els veïns. Un gest amable que justifica triar aquest racó allunyat de Castella i Lleó.

felip leticia parlen veins Soria EFE

Felip i Letícia a Sòria EFE

Hi ha visites com aquesta a Sòria que tenen raó de ser. El ball de dates, llocs i museus amb la visita a Catalunya és un penós joc del gat i la rata. Filtren a La Vanguardia un globus sonda i després neguen haver dit mai que vinguessin a Catalunya. Ridícul.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat