El vestidor de la reina Letícia deu ser immens. Armaris i armaris plens de vestits de les millors marques i jerseis de tota mena: amb una quantitat de roba indecent que llueix en els actes oficials. El seu estil és sempre analitzat amb lupa, rebent crítiques però també sent aplaudida nacional i internacionalment.

Ha repetit conjunt en moltes ocasions, però molts es pregunten què fa amb tota la roba després. On van a parar les peces més antigues? Tira les faldilles que ja no es posa? Doncs sembla que no. La seva germana Telma ha estat enxampada en diverses ocasions amb dissenys que havia lluït Letícia, evidenciant-se que hauria rebut en "herència" alguns models. Però ella no és l'única que omple l'armari de roba antiga de la monarca. Victoria Federica, la filla petita de la infanta Elena, és l'últim membre de la família Borbó caçada amb una samarreta de Letícia. 

La tieta li donaria algunes peces quan ja n'està cansada, veient-se clar en comparar aquestes dues imatges: Letícia al 2014 estrenant una brusa blanca amb un disseny brodat i Victoria Federica reciclant-la quatre anys després en una plaça de toros.

La Reina va dur-la en un acte a Astúries, conjuntant-la amb un pantaló gris i una jaqueta de cuir negre. La petita Marichalar, per la seva banda, l'ha combinat amb una americana grisa i blanca de ratlles. 

leticia i victoria federica mateixa samarreta

GTRES

Sembla poc probable que la noia l'hagi adquirit ara, quan correspon a una col·lecció de fa quatre anys... Ara només cal fixar-se en la resta de vestuari de Victoria Federica per saber si ha rebut més préstecs. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat