Letícia ho ha tornat a fer: com un look pot arruïnar una bona causa. Passen els anys i la reina manté una agenda muda, d'assistir a actes oficials encarcarats, sense marginats però amb directius. Aquest dimarts tocava Unicef però ni ha vist un nen ni la premsa rosa, única que cobreix els seus acte,. parla d'altra cosa que no sigui la seva roba. I aquest dimarts s'ha lluït. On va a parar amb aquesta tria que li marca els pits i els mugrons:

leticia pits mugrons GTRES

pits letizia gtres

Letícia i una roba interior inadequada, GTRES

Entre la roba interior i la brusa no deixa res a la imaginació. Indiscreta i inapropiada. Fatal. "El look que de verdad no nos esperábamos de la Reina Letizia" (Semana), "La Reina, fiel al poder rejuvenecedor de los básicos con su 'top' de microvolantes" (Hola), "Letizia confirma cuál es su aliado de estilo en esta etapa tan espartana" (Vanitatis)... Els únics que coincideixen amb EN Blau són a El Español: "Como a ella le gusta llevar todo ceñido y bien metido por dentro, la prenda le hace un efecto braless poco apropiado para una royal pero que deja claro que Letizia tiene un cuerpo 10". No gosen dir-ho clar: marca els pits i els mugrons.

letizia marca todo sujetadores EP

Letícia efecte braless, EP

Efecte braless és una moda de les influencers: no dur sostenidor ("bra less": sense sostenidors). Si Letícia marca tot el contorn i les puntes de les sines és que ho fa malament. No és Dulceida sinó la reina consort del cap de l'Estat. A ella tant li fa. Es creu Kim Kardashian. Ho disfressen dient que als 48 anys està esplèndida, sense citar que ho és per la cirurgia estètica. I ningú inclou la paraula Unicef al titular. Però Letícia aconsegueix el que vol:

leticia li mifren els pits EFE

El president d'Unicef abaixa la mirada, EFE

"La reina doña Letizia es recibida por el presidente de UNICEF España, Gustavo Suárez Pertierra, a su llegada a este martes para presidir una reunión de trabajo con UNICEF España en Madrid". La foto capta el moment precís on el senyor Pertierra mira a terra. O a on sigui que mira.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat