Letícia surt del cau. La reina d'Espanya portava des del 6 de gener sense un sol acte oficial. Una vergonya d'agenda oficial pagada pels ciutadans. Seria massa esperar d'ella que agafés una pala i tragués neu. Però el que ja és inexplicable és que no aparegui a algun hospital, llar de gent gran o menjador social. Res. Des del 6 de gener, obligada per la Pasqua Militar, al 21 de gener. Més de dues setmanes sense donar la cara. Només té una explicació: la cara està operada. Zarzuela difon imatges difuminades, llunyanes o tapada amb mascareta:

letizia difuminada CR

letizia telefonica CR

letizia negro Cr

Letícia reapareix, Casa Reial

La revista més monàrquica, Hola, la disculpa: "La borrasca ‘Filomena’, que asoló Madrid capital, provocó que tuviera que aplazar alguno de los actos que tenía previstos hace días. Ya con la movilidad de la ciudad bastante más recuperada y la subida de temperaturas, vuelve". No entenen res. La dona del cap de l'Estat és precisament durant la nevada quan ha d'aparèixer, quan hi ha problemes. La situació recorda l'única vegada que una desgràcia va fer sortir Letícia del post-operatori. Van haver de morir 154 persones a l'accident d'Spanair perquè Letícia donés la cara a mig operar, com un monstre:

leticia recent operada spanair GTRES

leticia operada 2008 GTRES

Letícia a mig operar, pels morts d'Spanair, 2008, GTRES

Aquell llunyà 2008 Pilar Eyre va explicar la veritat: "Letizia reservó una semana libre en su agenda para retocarse la nariz –y probablemente la barbilla. El accidente aéreo de Spanair en Barajas le obligó a quitarse los apósitos y aparecer en el hospital donde se atendía a los heridos, con el rostro hinchado y tumefacto a pesar del maquillaje, la melena sobre la cara y la cabeza baja (...) Zarzuela se vio obligada a emitir un comunicado admitiendo la operación". El problema no és la cara de Letícia. És la barra de Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat