Alguna cosa s'està movent a Zarzuela. Tenen por del proper CIS, l'enquesta oficial de l'Estat, ja que des que mana el PSOE hi ha un nou encàrrec: recuperar la pregunta sobre com valora vostè la Corona. Des que Joan Carles i Felip van suspendre que el PP va decidir que el millor no era millorar la imatge del rei sinó deixar de preguntar sobre el rei. Morta la pregunta, morta la ràbia. Letícia, acusada per Peñafiel de "vulgaritzar en lloc de modernitzar la monarquia" té un pla. Aquestes són les seves tres últimes aparicions públiques:

leticia escot GTRES

leticia vestit cuir negre GTRES

leticia bora alta sobre genoll GTRES

GTRES

Escot en ve baixa de vertigen, jaqueta de cuir negre ajustada i cremallera a l'escot i ara bota alta per sobre del genoll. Sembla l'armari de Paula Echevarría però és la reina d'Espanya. És a Ginebra per un acte de la OMS, i per si es troba pel carrer la seva cunyada, la infanta Cristina, a la ciutat on viu, té calçat còmode per apretar a córrer. La premsa cortesana no se'n sap avenir "botas infinitas de estilo transgresor" (Hola), "muy atrevida, larguísimas botas mosqueteras de piel negras con tacón ancho que no había lucido hasta ahora" (Elle), "Son de Adolfo Dominguez. Un calzado valorado en 288 euros, elaboradas en 100% piel caprina. Multiplica su sex appeal" (ABC), "toque cañero" (Semana). L'aportació d'En Blau és una imatge icònica:

pretty

No és descartable que Letícia triï aquest calçat over the knee (per sobre del genoll) per promocionar la pel·lícula d'aquest dimecres a Telecinco: Pretty woman.