La reina Letícia ha passat uns dies d’allò més intensos durant el seu viatge oficial al Senegal. Després de donar suport a diverses organitzacions benèfiques, ha posat fi molt compungida a un viatge de cooperació que l’hauria marcat.

Però la seva agenda continua en moviment, i la monarca ha engegat una setmana molt moguda. Reunions, entrega de premis... i un esmorzar amb el president de l’Equador i la seva dona, Rocío González, que ha estat molt comentat. Primer de tot, per com s'hauria comportat la primera dama, però sobretot perquè s'ha pogut veure com Letícia brindava molt somrient amb Mariano Rajoy.

Letícia equador  casareal

Casa Reial

La primera dama de l'Equador arribava al Palau Reial totalment aliena a les crítiques que l’envolten. I és que se l’ha acusat de protagonitzar un gran embús a la Gran Via madrilenya en fer parar el seu xofer enmig del carril, tot per poder entrar a una botiga a comprar unes perles per valor de 1.000 € i carregar-se de roba a Zara.

“Han hagut d’improvisar un dispositiu de seguretat que ha provocat moltes molèsties entre els conductors que es mobilitzaven per la zona. I mentrestant, la comunitat equatoriana d’immigrants, que l’esperava a la Casa de les Amèriques, va haver d’esperar prop d’una hora i mitja per començar les activitats a causa del retard provocat per les compres”, afirmava un àudio que circula per internet. Ara bé, la cadena Ser ha desmentit aquesta informació, titllant la notícia d’incendiària.

Brindis amb Rajoy

Sigui com sigui, la visita dels presidents sud-americans ha deixat una imatge destacada: la de la reina Letícia brindant amb Mariano Rajoy després que sortís a la llum que el president odiaria Felip VI. Una fotografia curiosa amb el Rei just davant seu. 

LETÍCIA EQUADOR RAJOY   EFE

EFE

Una jornada en la qual ha repetit un dels vestits que ha portat en més ocasions, un Felipe Varela que va estrenar el 2012. Es tracta d’un outfit blanc de crepè de màniga llarga, amb motius florals en blonda grisa i beix i botons a la part davantera. En aquesta ocasió ha combinat aquesta sòbria elecció amb uns salons en xarol negre, aprofitant per lluir les arracades de diamants, or blanc i perles australianes que també ha escollit altres vegades. 

LETÍCIA EQUADOR 2   EFE

LETÍCIA EQUADOR   EFE

EFE

Una jornada d'allò més completa amb la polèmica envoltant la reina Letícia. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat