Les reines confinades són igual que les persones confinades. Han de trobar activitats domèstiques. A Espanya fa més de quinze anys que Letícia és la persona més fotografiada i mai l'hem vist en una activitat quotidiana. Tot el que fa és amb altivesa, com si les coses domèstiques fossin només pel servei. Mai un gest tan senzill com cuinar per als altres.

leticia menjant GTRES

GTRES

Si fa pocs dies una nena, la princesa de Bèlgica de 12 anys, cuinava brioixos i els donava a persones sense llar deixant en evidència Elionor, ara és Màxima d'Holanda qui humilia Letícia amb 5 simples fotografies al seu instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima) on

maxima 1

maxima 2

maxima 3

maxima 4

Instagram

El fet  mateix de tenir instagram ja deixa en evidència Letícia, que ho troba vulgar. Màxima d'Holanda és de nacionalitat argentina i cuina aquests "alfajores". La reina holandesa s'ha embrutat les mans: sense treure´s les joies reials pela la pell d'una llimona, barreja els ingredients (maicena, mantega, farina, sucre, ou, dulce de leche , coco ratllat...) i es posa les millors gales per servir-los en safata de plata. Era un cap de setmana especial. Holanda havia d'acollir el Festival d'Eurovisió que va guanyar l'any passat. I en una altra clicada l'ullet, Màxima fa el gest del cor amb les mans, símbol del Festival:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima) on

leticia altres reines EP

leticia altiva prepotent GTRES

EP / GTRES

D'entre totes les royals europees Letícia és la que mai fa gestos d'aquesta mena. Ho veu popular i prefereix passar el temps en una altra feina domèstica: operar-se la cara.